2777
2789
عنوان

بنظرتون مال دندونشه😲

131 بازدید | 7 پست

دخترم شبا با یه مکافاتی میخوابه که اصلا شب میشه گریم میگیره🤒تا درست و حسابیم که نمیخوابه صورتشو مدام میخارونه ....همه چیو گاز میگیره حتی دیشب تو خواب احساس کردم یکی داره گاز میگیره وقتی چشامو باز کردم بعللللله خانوم داشت آرنجمو میخورد ....روزام همش نق میزنه بیقراره یجا آروم نمیگیرع....همش صدا در میاره و جیغ میزنه

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
بیشتر ببینید

از این ژلا دندون براش بگیر

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بیشتر ببینید
 از این ژلا دندون براش بگیر

اسمش چیه؟

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسمش چیه؟

برو دارو خونا بگو ژل لثه میخوام بت میده کلا زک مدله باریج مارکش

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بیشتر ببینید
چن وقتشه ؟ داره دندون در میاره؟

۵ ماه

بیشتر ببینید
برو دارو خونا بگو ژل لثه میخوام بت میده کلا زک مدله باریج مارکش

مرسی عزیزم

بیشتر ببینید
۵ ماه

توی این ماها بچه ها همین شکلی بد قلق میشن .. احتمالا داره دندون درمیاره ..ی کوچولو ب لثه هاش روغن زیتون بزن نرم شه ..

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید