2777
2789
من 3بار شب رفتم قبرستون ولی انقدر حالم بد بود به اینچیزا فکر نمیکردم الام بعضی اوقات با دادشم میرم

خوشبحالت یکی هست باهم برید قبرستون،من خیلی دوس دارم،میرم حالم خوب میشه،حتی از پنجره غسالخونه داخلشو نگا میکنم،به این چیزا علاقه دارم،ولی خب شب تاریکه تنها میترسم برم قبرستون ولی با کسی باشم نه

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
خوشبحالت یکی هست باهم برید قبرستون،من خیلی دوس دارم،میرم حالم خوب میشه،حتی از پنجره غسالخونه داخلشو ...

چرا بری 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم عزیزش تواون قبرستون دفن باشه مخصوصأ که تازه مرده باشه از ناراحتی زیاد،ترس حالیش نمیشه،داداش من فوت کرده بود خانوادم نصف شبا یهو دلشون تنگ میشد پا میشدن میرفتن سرخاکش،منکه زائو بودم نمیبردنم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
به اینچیزا علاقه دارم،مرگ و اون دنیا و بهشت و جهنم و روح و..... دنیای مرده هارو دوس دارم

انشاالله میبینی ابجی 😢😆😆

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
آره دیگه آخرش بخام نخام میبینم،خدا کنه پاک شم بعد خاک شم😊☺

خدا کنه😢😆