2777
2789
سلام دوستای گلم. امیدوارم همه جواونا خوشبخت بشن ما هم همینطور. متاسفانه منم همسرم رو خیلی دوست داشتم و عاشقش بودم. منتها الان تو مرحله جدایی هستیم. همسرم معلومه منو اونقدری دوست نداشت که سر یه مسئله کوچک همه پرده های احترام بین خودمون و خونواده هامون از بین برد . و الان زندگی مشترکم در کمتر از 20 روز پس از 1.5 سال زندگی پاشیده و هیچ راه برگشتی دیگه نیست. برام دعا کنید این دوران رو بتونم تحمل کنم دارم میمرم. سعید دوست دارمو خواهم داشت.
دوستای خوبم من مامان شدم و برا همتون دعا میکنم آخه دوتا فرشنه خدا جون بهم داده برای سلامت به دنیا اومدنشون دعا کنید. بار نهم میکرو باردار شدم
امید خان اگه همسر یا همون خاسگار بقیه چیزا مثه درس و خونواده و اصل و نصبش درست باشه کسی به قیافش توجه نمیکنه الته اگه کور و کچل و چلاق نباشه اما هر کدوم از اینا ضعف داشته باشه این ملاکم میلد رو کار اینو من تو خیلی خونواده هادیدم
اما واسه خودم فقط میخام من ازش قشنگتر باشم از نظر قیافه اما اگر زشت بتشه و همه چی داشته باشه قطعا باهاش ازدواج نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقای امید

میدونین خیلی نکات مهمتری هس که مهمتر از قیافه باشه هرچند شوهر من قیافه هم نداره !!
ولی متاسفانه من که خودم موقع ازدواج اینا رو نمیدونستم و بزرگترین اشتباه زندگیمو مرتکب شدم اخه
شوهر من عجیب به خونواده اش وابسته هس و دهن بین!!!!!!
یعنی از خودش اراده نداره!!!! جوریکه خیلی راحت همه توی زندگیمون دخالت میکنن و این اقا به چشم دلسوزی اونا میبینه!!!! و راحت تحت تاثیر اونا قرار میگیره و بهترین فرصتهایی که در عرض این چندسال برام بوجود اومد رو بخاطر حسادتای دیگرون از من گرفت و الان پشیمونه ولی این پشیمونی برا من چه ارزشی داره؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میبینم بازم اشتباهاتشو تکرار میکنه و یه مدت دیگه بازم میفهمه اشتباه کرده بحرف اونا گوش داده!!!!!
منم ازدواجم سنتی بوده ولی کاملا" ناراضیم!!!!
شوهرم اهل دود نیس خداروشکر ولی این خصلتهای بچه گونه اش منو دیوونه کرده!!
و اینقدر اینا مهمه که زندگیم همیشه مث موجهای دریا درحال بالا پایین شدنه!!
جوریکه اینقدر خسته شدم که هر لحظه از لغزش خودم میترسم!! و بارها بهش غیرمستقیم گفتم نتیجه اش فکر میکنی چی بوده؟؟دو روز محبت میکنه و میگه دیگه اجازه دخالت نمیدم ولی به وقتش در برابر حرفاشون مطیع میشه و تاییدشون میکنه !! میدونی چرا؟چون مطمینه که من خطا نمیکنم!!ولی به نظرت این راهشه؟؟؟؟ از دوروییش خسته شدم!! دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم بدترین چیز اینه که اعتماد نباشه !!دلخوشی نباشه!! بالاخره یه روزی هم من سرریز میشم و انچه که نباید بشه میشه!!
ارزوی یه مرد واقعی و یه حامی خوب به دل من موند!!
سیگار نکشه...رفیق باز نباشه....منو ببره یه شهر دیگه برای زندگی....کار آزاد داشته باشه...
چشمت روز بد نبینه
هم سیگاریه....هم رفیق بازه....هم تو همون شهر داریم زندگی میکنیم...شغلش هم آزاد نیس...
ملاک های منم ایناس البته امیدوارم بهشون برسم.عاشق من باشه.مسولیت پذیر باشه.فقط فکرش راحتیه خانواده باشه.قیلفش خوب باشه.مهربون باشه.منطقی باشه.وضع مالیشم خوب باشه .یه خونرو حداقل داشته باشه
من برام فقط و فقط ایمان مهم بود......اما الآن شوهرم همه چیز داره از پول و شغل مناسب و قیافه به اضافه یک ایمان ظاهری که داره منو دیوونه میکنه......دلم میخواد زمان به عقب برگرده و دوباره در مورد ازدواجم تصمیم گیری کنم
ببخشیدا اقا فرشاد به نظر من شما مشکل داری تو هر تاپیک دنبال نقطه ضعفایی واینکه با دیگران خصوصی صحبت کنی تو اون تاپیکم با من میخواستی صحبت کنی چرااخه اینقدر شما اینجا پلاسید ببخشیدا
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
ملاکای من بر ازدواجم این بوده که هر دو خانواده از لحاظ فرهنگی و مالی در یک سطح باشیم که بعدا به مشکل بر نخوریم بعد هم اخلاق و ایمان واهل دود نبودن برام مهم بود بیشتر مواردم درست در اومد و از شوهر عزیزم راضیم اونم همچنین ان شاءالله همه خوشبخت شن
البته شوهر من از لحاظ مالی وضعش خیلی عالی نبود خیلی معمولی بود ولی بدونید که اگه هدفتون خدایی باشه خداخودش همه چیزو جور میکنه با اینکه شوهر من بر خرید خودرو دست وبالش زیاد باز نبود خود خدا کاری کرد که همه بهترین عروسی رو گرفت وهم ماه عسل رفتیم مکه من داشتم لیسانس میگرفتم وشوهرم دیپلم در صورتی که خواستگارای لیسانس هم داشتم ولی الان میتونم قسم بخورم شوهرم از لحاظ درک وفهم وشعور از هزازتا تحصیل کرده برام بیشتره
فقط خواهش میکنم اونایی که ازدواج نکردن خیلی زیبایی وپولو ملاک قرار ندن ایمان واخلاق و سطح فرهنگ مهم ترین چیزه
موفق باشید ببخشید زیاد صحبت کردم
2810