2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
مالی جون دو تا تخم مرغ رو زدم با شکر و خیلی کم ارد با هم مخلوط کردم و رنده پوست پرتال زدم یه پرتقال متوسط با یکی دو قاشق ماست بهد سیب و دارچینی کردم با ارد چیدم روش گذاشتم تو فر
من همیشه چشمی مواد می ریزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمونی افسانه با تم خرگوش به مناسبت پایان سال خرگوش برگزار شد.......25 اسفند

کارت دعوت خرگوشی
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

میوه های خرگوشی و هفت سین افسانه جون

کیک خرگوشی دست پخت افسانه جون

ژله خرگوشی که البته دو رنگ بودن و پودینگ خرگوشی هم بود البته که من از این یکی عکس گذاشتم

کیک مرغ خوشمزه

سالاد........به به

لازانیا که به قول امیرمحمد لازانیای مامانش واقعا تکه........

کشک و بادمجون

آش کودک که عالی بود و همه نی نی ها و ماماناشون واقعا خوششون اومده بود...... هم بود که عکس تکی ندارم
اینم عکس کلی از میز از جلو و پشت

دستش درد نکنه واقعا عالی و خوشمزه بودند.......فکر کنم بیشتر بچه ها دستور آش کودک رو میخوان که اگر امکان داره اینجا برامون بذار چون واقعا خوشمزه و لذیذ و جدید بود
سوفله مرغ و قارچ:
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=222
مرغ
قارچ
فلفل دلمه
(چیپس خلالی و معمولی :2 بسته
ژامبون : ( من خیلی از قاطی شدن طعمش خوشم نمی آد و به خاطر بچه ه ا نریختم.)
خیار شور
پنیر پیتزای رنده شده
سس مایونز یا سس سفید. من از سس مایونز استفاده کردم.
طرز تهیه :
همه مواد را نگینی خرد کرده با نمک و فلفل و سس مایونز مخلوط میکنی(اگه دوست داشتید پنیر پارمسان هم بهش اضافه کنید که طعمش و خیلی خوب می کنه) .
کف قالب و با روغن مایع چرب میکنی
کف قالب و یک لایه چیپس می ریزیم و روی چیپس ها رو با پنیر پیتزا می پوشونیم
از مواد روی پنیر می ریزم
دو بار این کار ور تکرار می کنیم
در آخر سر پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم.
در فری که از قبل روشن کردی میزاری یه ریع بمونه قارچش بپزه و بعد گریل و روشن میکنی تا پنیرش طلایی بشه.
خوراک مکزیکی:
لوبیا قرمز و یا چیتی و می پزیم( باید حسابی نرم بشه)
گوشت چرخ کرده + پیاز داغ تفت می دیم + رب + ادویه + قارچ + فلفل دلمه ایی اضافه می کنیم
در آخر لوبیا چیتی پخته شده رو اضافه می کنیم و می گذاریم چند دقیقه با هم بجوشن تا مزه اش تو خورد لوبیا بره
موقعه سرو غذا مواد بالا رو تو ظرف مورد نظر می ریزیم و پنیر موزالا + پنیر پیتزا رو قاطیش می کنیم و هم می زنیم

رولت ژامبون:
نون باگت نرم و باز می کنیم و خمیر داخلش و کامل خارج می کنیم بعد با وردنه حسابی صافش می کنیم.
کالباس و تو کل نون می گذاریم و بعد یه لایه ضخیم پنیر خامه ایی روش می کشیم و بعد سبزیجات تازه ( جعفری شوید پیازچه نعناع و ریحان) به دلخواه روش می چینید. من از نعناع و ریحون استفاده کردم.
بعد از یه طرف شروع به رل کردن نون باگت و مخلفات می کنیم . در انتها تو فویل می پیچیم و حدود 2 یا 3ساعت تو فریزر می زاریم و بعد تو یخچال می زاریم تا نرم بشه . موقعه سرو برش می زنیم.

سس سالاد فصل و هم که پرسیدید
کره بادوم زمینی + سس خردل+ سرکه بالزامیک+آب لیمو ترش+روغن زیتون بودار+ نمک +فلفل+سیر تازه+ اگه دوست داشتی سبزی معطر( که من نریختم)
سیر و له می کنیم و با مواد بالا قاطی می کنیم . تو یه ظرف در بسته می ریزیم و در حد نابود شدن دست تکونش می دیم. بعد یه روز می زاریم تو یخچال تا مزه سیر در بیاد. موقعه سرو سیر ها رو از سس جدا می کنیو با مواد مخلوط می کنیم
سالادمون مغز تخمه آفتاب گردون هم داره که من یادم رفت بریزم.
دسر میوه ایی و که پودر ژله بود به جای آب سرد ماست ریخته بودم.و تا هر لایه سفت می شد سریع لایه یعدی و می ریختم.
دسر بعدی هم کاستر بود که پودر کاستر و گرفتم و با شیر و شکر قاطی کردم و برای لایه کاکائوش هم پودر کاکائو و به همون مواد قبلی اضافه کردم.
راستی لیلا یادم رفت این و بهت بگم
اگه قرار باشه دو لیوان شیر بریزم 5/1 لیوان شیر می ریزم و 5/0 لیوان آب می ریزم
بچه ها میتونید روی نون فرانسوی رو برشهای مورب بدید یا در اندازه های یکسان برش بزنید بعد 4 تا حبه سیر رنده شده رو با 1 قاشق روغن زیتون یکمی تفت بدید .فقط یه کمی تا حدی که تازه شروع به تغیر رنگ بکنه و از حالت خامی در بیاد.
بعد از رو حرارت بردارید و با 2 قاشق کره و 2 قاشق پنیر پارمسان رنده شده و 1 قاشق جعفری خوب ریز شده مخلوط کنید. بعد نونها رو داخل فر یا میکرو گرم کنید تا کمی برشته شه و این مخلوط رو روش بمالید و با غذا میل کنید. این میشه نون سیر دار که اینجا همه براش میمیرن. منم که دیگه هلاکشمممممممممممم
2810