جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
نشنیدی حدیث رو کسی ک مشروی بخوره تا چهل روز نماز و روزش پذیرفته نیس و دور از جون شما نجسه
اتفاقا شنیدم ولی این چیزا برای من مهم نیست. من دلی کار میکنم. من ناخون هام کاشته همونطوری غسل کردم ماه مبارک و همونطوری روزه گرفتم. حتی زنگ زدم دفتر مکارم بقرآن اونجا آقایی که پاسخگو بود وقتی گفتم ناخونم کاشته نمیخوام در بیارم ولی میخوام نماز روزه داشته باشم غسل و وضوم قبوله گفت خانوم شما همین که این نیت رو داری که میخوای نماز و روزه داشته باشی انگار کل یک ماه رو گرفتی و گفت توجه نکن هرکاری عقلت میگه درسته بکن. گفت اسلام دین عقلِ. خیلی سخت نیست کمی فکر کنید بعد اگر چیزی که دارید انجام میدید از لحاظ عقلی درسته انجامش بدید. شما یه بار زنگ بزن دفتر مکارم یه سوال کن ببین چی بهت میگه. واسه همین سنگ همسرتون و خوردن مشروب برای سلامتیش سوال کن
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
@مامان_مامان چطور همچین چیزی ممکنه؟! یعنی مکارم اینهمه اداب نماز خوندن و.. با یه نیت قلبی بردن زیر سوال؟ اینهمه ساله میگن با لاک و ناخون کاشته نماز نخونید ما موقع نماز نه هیچوقت لاک میزنیم نه ناخن میکاریم چون نمازمون قبول نیست اونوقت ماله شما چطوری یهو قبول شد!؟ کجا نوشته با ناخن لاک زده و کاشته نماز قبوله؟! منبع رو بگید لطفا تو اینترنت هم هرچی میزنی میگه قبول نیست این دیگه یعنی چی