2777
2789
عنوان

مشاوره برای بچه دوم لطفااا خواهشااا نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست
شما با دلار ۹۰ تومنی به فکر راه پیشگیری مناسب باش برای بازداری اونم نه یک روش سه تا روش ....واقعا کا ...

من عذر میخوام ک با اورژانسی حامله شدم!

وقتی میگم امنیت نداریم یعنی همین، یعنی دوز قرصا دستکاری شده هست

من شخصا الان فکر میکنم سبک زندگی ها تغییر کرده و بیشترهم تغییر می کنه. خود ما چقدر با اقوام رفت امد داریم؟؟

یکی دوماه دیگه همین جا نگاه کن دقت کن تاپیک های عید... اکثرا می نالن که حوصله دید بازدید ندارن و میخوان برن سفر تا با اقوام روبرو نشن..

حتیییی میگن الکی بگیم سفریم نه کسی بیاد نه جایی بریم

خلاصه الان زمان کار روی مهارت های توسعه فردی هست. نه رفت امدهای دهه۵۰-۶۰

خودم دوتا بچه دارم ولی دیگه بزرگ شدن ولی اگه الان میخواستم برای بچه دار شدن تصمیم بگیرم جور دیگه ای بود.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر دومی رو میخوای که الان وقتشه.فاصله سنی زیاد اصلا خوب نیس ولی اگه تنها دلیلت تنها نبودن بچته که الان واقعا چقد خانواده ها با هم در ارتباطن؟من عاشق داداشمم ولی تا دعوت نکنه نمیرم تا دعوت نکنم نمیان.نهایت خیلی باشه سالی یکی دوبار میریم خونه هم ولی دوستامو زود زود میبینم و معاشرت و رفت امد داریم

من عذر میخوام ک با اورژانسی حامله شدم!وقتی میگم امنیت نداریم یعنی همین، یعنی دوز قرصا دستکاری شده هس ...

منم دقیقا اورژانسی خوردم ولی حامله شدم معلوم نیس چی به خوردمون میدن

تصمیم سختیه دختر منم امروز ۱۰ ماهش تموم میشه بعضی ها میگن از سال دیگه اقدام کن خودمم ۳۷ سالمه ولی فع ...

حتما اقدام کن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
اون ارتباط به نوع تربیتتون‌داره

عزیزم ما همه تا مجرد بودیم جونمون برای هم میدادیم 

ولی بعد از ازدواج هرکس اینقدر مشکلات داره که از پس زندگیشون بر بیان هنر کردن 

اینم با این وضعیت اقتصاادی که خودم بعد از ۶سال جرعت نمیکردم بچه بیارم

من عذر میخوام ک با اورژانسی حامله شدم!وقتی میگم امنیت نداریم یعنی همین، یعنی دوز قرصا دستکاری شده هس ...

منم شنیدم دستکاری دوز قرصا رو

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

من بچه تو شکممو بخاطر دلار 90 تومنی ترجیح میدم ک سقط کنم!امروز دلار 90 هست، سال دیگ معلوم نیست چقدره ...

😐😐چه ربطی داره.

بچه آوردن رو به دلار ربط ندین.پس اونی که زمان جنگ بوده کلا باید بی خیال بچه آوردن میشد الانم شما نبودی

حتما اقدام کن

آخه خیلی وابسته منه من حسابدارم دوباره میخوام برم سر کار از اون سمت خودمم دوست دارم همیشه یه خانواده ۴ نفره تو تصورم بوده نمی دونم چیکار کنم هزینه ها هم که خیلی زیاده

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

هیچکس اینجا نمیتونه بهت بگه بچه دار شو یا نشو.چون‌هرکس شرایط جسمی و روحی خودش رو بهتر از هر آدمی حتی پدر و مادرش می‌دونه.

ولی باتوجه به شرایطی که گفتی و من بودم جات ،باتوجه به افزایش سن  و اینکه خودت می دونی با تموم سختی بچه یه شیرینی خاصی داره که هیچ جا نمیتونی حسش کنی.

بعد 40 دیگه راحت میتونی بگردی و خوشی کنی و لذت ببری از ادامه زندگیت

آخه خیلی وابسته منه من حسابدارم دوباره میخوام برم سر کار از اون سمت خودمم دوست دارم همیشه یه خانواده ...

خدا میده .خداییش تعصبی نمیگم.خود خدا درست می‌کنه.اینو با تک تک سلول های بدنم بهت میگم چون تجربه کردم

خدا میده .خداییش تعصبی نمیگم.خود خدا درست می‌کنه.اینو با تک تک سلول های بدنم بهت میگم چون تجربه کردم

ان شاءالله هر چی خیره من بچه اولم خود خدا میدونه گفتم فقط سالم باشه دختر و پسر برام مهم نیست هر چی خودت صلاح می دونی 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست