2777
2789
عنوان

اگه تو خونه ، گوشی بلااستفاده و قدیمی و معیوب دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 75 پست

من دوتا دارم یکی نوکیا ۵۴۰۰ (باطری نداره با جعبه و کلی لوازم جانبی سالم) ویکی نوکیا c6( هندزفری  نداره با جعبه)

همسرم یه دونه داره کاملا نو 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سلام  گوشی z1,دارم  باطریش سرخوده .قسمت بالای باطریش یه نوار طلایی داشته که کنده شده&nbs ...

سلام

بله بزرگوار

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شب شما هم بخیر اگر در حد داناییم باشه چرا که نه

ممنون.. 

برنامه ی مناسبی هست که بشه اس ام اس پاک شده از گوشی رو برگردوند؟ حدودا یک هفته هم از پاک شدنش گذشته، تو اینترنت خیلی گشتم ولی اکثرا جالب نبودن ضمن اینکه هزینه بالایی هم داشتن

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
من دوتا دارم یکی نوکیا ۵۴۰۰ (باطری نداره با جعبه و کلی لوازم جانبی سالم) ویکی نوکیا c6( هندزفری &nbs ...

سلام

بله عکسشو واتس یا تل محبت کنید ان شالله

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

نوکیا دکمه ای دارم نمیدونم هرجا بردم درست نشد 

انتن نداره سیمکارت بالا نمیاره

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
ممنون..  برنامه ی مناسبی هست که بشه اس ام اس پاک شده از گوشی رو برگردوند؟ حدودا یک هفته هم از ...

مدل گوشیتون رو بفرمایید

سلام وقت بخیر

من گوشیم ال جی هست .. کا 10 . 

ال سی دیش شکسته .. کار میکنه ولی صفحش ترک داره ..

میدونید هزینه تعویض ای سی دیش چقدره ؟

گوشی رو همینجوری چقدر میخرید ؟

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
سلام وقت بخیر من گوشیم ال جی هست .. کا 10 .  ال سی دیش شکسته .. کار میکنه ولی صفحش ترک داره . ...

سلام

اگر اشتباه نکنم ۵۰۰ هست ال سی دیش

برای خرید با این شرایط باید عکس گوشی رو محبت کنید

هوآوی 3i

فردا ساعت ۱۰ میتونید یادآوری کنید تو همین تاپیک تا ببینم چکار میتونم کنم براتون

2810