2777
2789
عنوان

متولدین بهمن 1390

11931 بازدید | 125 پست
سلام بچه ها من هنوز نمیدونم مامان شدم یا نه
بی بی چکم یک خط کمرنگ بود البته بگم من باید تا 21 صبر کنم چون اون موقع پریود میشم که اگر انشالله نشدم یعنی مننم مامان شدم
تمام نشونه های مادر شدن و دارم یعنی زیر دلم سمت چپ درد میکنه
البته از هم دادم که بتام 10.8 بود که بچه ها ی اینجا میگفتن احتمال نود درصد باردارم
منم نه که خیلی ذوق دارم گفتم بیام و اولین نفری باشم که تاپیک نی نی ها متولد بهمن و درست کنم که ایشالله نی نی خودم هم بهمنی بشهههههههههههههه وای خدا همه منتظر ها رو حاجت روا کن
بچه ها بیایید زودتر بگید که مامان شدید ها
ای جوووونم. نینی های بهمن 90 هم تاپیک دار شدن.
من مامان بهمن 89 هستم. پارسال این موقع چه روزایی بود. البته ما هم هنوز نمیدونستیم.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
ایشالا که مامان شدی.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرشین تو هم اومدی به یاد پارسال اره پارسال این روزا نه هنوز البته تو خرداد من فهمیدم اخ جون چقدر باحال به شوشو خبر دادم چقدر خوب بود استرس داشتم قبلش تشکیل شه بزنه و ... الان کنار شوشو اروم خوابیده موفق باشید براتون یه بارداری عالی رو ارزو می کنم
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
2805
سلام شمیم جان منم نشانه های بارداری را دارم ولی نمیدونم باردارم یا نه . این ماه از کیت تخمکگذاری استفاده کردم که البته بعدش یه اشتباه بزرگ کردم نذاشتم کامل مثبت بشه و پروژه رفتم و ...
اخی نازی مهرشین جون و مامان جان عزیزم چه شیرین خداروشکر که بارداری موفق و نی نی های گلی هم دارین ایشالله که همیشه سالم باشندالیسا راست میگه شما باید بیایید و مارو راهنمایی کنید
وای نونوش جان خدا ازدهنت بشنوه ایشالله که باردار باشم
ببخشید ها ولی من هول بودم زود تاپیک زدم هههههههههههههههه
الیسا جان منم از کیت مکس 14 استفاده کردم تو ماه هم کلا دوبار برنامه داشتم ولی خب کیت به من کمکی نکرد فقط یک بار تو 5 باری که تست کردم یک خط کمرنگ دیگه هم ظاهر شد ولی خب من خودم احساس کردم که 6 تاریخ تخمک گذاریمه به خاطر همین تو اون روز برنامه داشتم الان هم احساس بارداری دارم البته اگر توهم نزده باشم
هههههههههههههه ایشالله شما هم بارداری عزیزم
چه جالبببببببببببب
من تازه میخواستم برم تایپیک بزنم ........ههههههههههه
آخه گفتم این روزها مامانای بهمن مشخص میشن ............
من دیشب بی بی چکم + شد و نینی به امید خدا بهمنی میشه فکر کنم ..............
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زود بیاید بگید مامان شدینننننننن
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
2810