2777
2789
عنوان

میخوام از شوهرم طلاق بگیرم

198 بازدید | 13 پست

کاردرست وحسابی نداره.۵ساله ازدواج کردیم.یه بچه پسردارم۴ساله.طلاهامو فروخت ماشین خرید ولی وقتی خرج ماشین زیاد شد فروخت طلاها مال زمان دختریم بود.۳۸ سالمه.سردمزاجه.با خانوادش باهیچ کدوم رفت وامد نداریم.توخونه که بابام بهم داده زندگی میکنیم.خسته از زندگی باهاش شما جای من بودین چیکارمیکردین.اول دست فروش بود الان تو کارخانه کار میکنه هر ماه یه کارخانه اخلاقشم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم مادرم مرده.نامادری دارم به نظرتون چیکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه بچه داری میخوای برگردی پیش نامادریت خب توو همین خونه کنار بچه هستی اجازه بده از آب وگل دربیاد برو سرکار هرچی میتونی خودتو بکش بالا پول جمع کن.اگر علاقه ای هنوز بهش داری بابت سردمزاجیش ببرش دکتر

واگرنه صبر کن پسرت بزرگ بشه و وقتی یه مقدار هم خودتو کشیدی بالا بعدتصمیم بگیر

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
مشکلش فقط همون بحث مالیه؟

بنظرت مشکل مادی کمه؟خانوادش هم همه جا گفتن مادرش باکرونا مرده بود من کشتم خیلی خسته م از زندگی باههاش.یه نامزدم داشت طلاقش داده الان به اون سکه میده.پدرم ساپرت میکنه به زور ولی خسته از منت های پدرم و بی خیالی اونا .به خاطرتمیزی باهاس ازدواج کردم موندم چیکارکنم