2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شنیده بودم ولی اخه میترسم بچم دختره گفته در هر حال  زایمانت چون دختره راحت تره

به نظرم اگه نميترسي طبيعي زايمان كن. من سزارين كردم چون خيلي ميترسيدم ولي ميديدم كسايي كه طبيعي بودن بعد از زايمانشون يهو انگار راحت ميشدن خيلي آروم دراز ميكشيدن بچه هاشونم مياوردن و ديگه نرمال نرمال بودن. حالا ما تازه از تو ريكاوري كه ميايم بيرون و حتي وقتي اونجا هستيم جيغ و داد و گريه ... تكونم نميتونيم بخوريم . من كه از بس درد داشتم اصن يادم نبود براي چي اومدم بيمارستان. يني اصلا بهش فكر هم نميكردم كه چرا اينجام و فك و فاميل اينجا چيكار ميكنن و چرا خوشحالن وقتي من اينقدر حالم بده... اصن يادم نبود بچه دارم زايمان كردم فقط به دردم فكر ميكردم تا زمانيكه بچه رو آوردن تازه اون موقع فهميدم چرا بيمارستانم. بعدش هم تا ده روز كه خيلي اذيتي بلند شدن نشستن خوابيدن راه رفتن كه ديگه هيچي... از اون به بعد كم كم راه ميفتي ولي هنوز درد داري جاي بخيه ها... حالا اينم البته بگم كه همه به اين شدت درد ندارن ولي خب امكانش هست اينطوري باشي! همه جوانب بسنج.