2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام عزیزم

کارن اسم زیباتریه به نظر من

ایلیا الان شکر خدا حالش خیلی خوبه و هیچ مشکلیم ندارههههههههه

مثل یک بچه سالمهههههه

باید به فکر دندونی باشینا

بعضی بچه ها زود دندون در میا ن
ایلیای من چه نازه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آپلود عکس
کامل ترین و متنوع ترین مزون سیسمونی و لباس بجه
تمام لباس ها مارک های اصل (مادرکر و نکست و جونیور و مکس و رد تک هستن )اصلا جنس جینی و تایلندی موجود
نمیباشد
تمام لباس ها رو خودم خریداری میکنم از دوبی و کانادا

امکان خرید حضوری همه رو زه هست
امکان بیک برای دوستان تهرانی هست
امکان بست برای دوستان خارج از تهران هست

تلفن 09127971608
هر شب ساعت 10 شب عکس جدید کزاشته میشود

نمونه بعضی از کارها در سایت هست
www.taishabibi.com

لینک تابیکی که همیشه باسخکو هستم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=266566&PageNumber=1887
مریم گلی جان من با روشهای خوابت کاملا موافقم. دقیقا من هم هر شب سر ساعت هشت کیاشارو میبرم تو اتاق و خونه رو ساکت میکنم تا بخوابه. بعدازظهرها هم میخوابونمش. یه جایی خوندم عادت خوابی که تو نوزاد تا سه ماهگی شکل بگیره توی کودکی هم ادامه پیدا میکنه.
عزیزم خوشحالم که ایلیا جون حالش کاملا خوبه. خدا دکتر ماندگار و حفظ کنه کارش فوق العاده است.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
شرى بانو جانم مرسی. عزیزم منم کتفم و پام خیلی درد میکنه. بعضی وقتا میام کیاشارو بلند کنم کتفم و دستم دردی میگیره که درجا میذارمش زمین.فکر کنم این بخاطر بغل کردن بچه باشه. ولی درد پا ادامه درد دوران بارداریه. دکتر من گفت تو بعضیها ممکنه تا شش ماه هم ادامه پیدا کنه.
رزا جون رو ببوس.
روژین جان من اسم کارن رو خیلی بیشتر دوست دارم. درسته که تو شهر شما خیلی رایجه ولی یه اسمیه که تو شهرهای دیگه هم میذارن. برای همین بنظر من بهتره. من ژیار رو تا حالا نشنیده بودم.
مریم گلی جان کیاشا که علائم دندون درآوردن رو داره و خیلی بی تاب و بی قراره.از قبل از سه ماهگی این علائم شروع شد که بنظر دکترش خیلی هم زود بود. ولی دکتر میگفت حداقل تا پایان چهار ماهگی باید صبر کنی تا اولین دندون دربیاد.
سلام دوستان گلم خوبید نی نی های گلتون خوبند ؟
مریم گلی جون خوش اومدی ایلیا جونو ببوس مریم جون پسره منم مشکل قلبی داره یه سوراخ ریز داره بایه گرفتگی 22تیر دکتر بودیم برای 3 ماه دیگه نوبت داد خیلی دوست دارم اطلاع بیشتری راجع به بیماریش داشته باشم ولی نمیدونم از کجا دکترش هم فقط همینو گفت که یه سوراخ ریز داره بایه گرفتگی هردوشم داره به موازات هم پیش میره و ما برای تصمیم نهایی باید ببینیم کدوم غلبه میکنه دایانا جون شما چیزی راجع به این موضوع میدونی
در مورد بیماری کیان هیچ کس به جز مامان و دوتا خواهرام چیزی نمیدونه حتی خانواده شوهرم ولی وقتی یکی کیان رو بغل میکنه میگه وای چقدر قلبش تندتند میزنه عین گنجشک همه هم فکر میکنند به خاط ضعیفیش بیشتر ضربان قلبشو میفهمند خیلی ناراحتم دیشب کلی به خاطر کیان ناراحت بودم و گریه کردم راستی دیشب بغلم بود دختر عمه ام گرفتش زد زیر گریه و بهم نگاه میکرد ودست و پا میزد بیاد دلم دلم براش ضعف رفته بود همه اینقدر تعجب کردند که اینجور تقلا میکرد بیاد بغلم
نوه عمه منم به دنیا اومد بیماری قلبی داشت اونم پیش دکتر ماندگار عمل کرد و خوب خوب شد الان ماشالله 18 سالشه و مردی شده واسه خودش
مرسی مریم جونم خیلی لطف داری عزیزم. حتما. راستی من یه فوق تخصص قلب نوزادان خیلی خوب سراغ دارم. دکتر کچاریان. اگه خواستین شماره تلفنشم براتون میگیرم. کارش خیلی خوبه.
مریم جون نگران نباش عزیزم. توکل کن بخدا انشاالله که هیچ چیز مهمی نباشه و خودبخود برطرف بشه.
کیان قند عسل رو ببوس.
سلام به همه مامانای گل و خسته مامی کیان مامی کارن سمیرا جون شری بانو جون و همه و همه مامانای مهربون اگه اسمی از قلم موند منو ببخشید هنوز همه رو کامل نمیشناسم راستی میگم چطوره هممون وزن تولد نینی هامونو و وزن الانشونو بگیم جالب میشه نه
اول خودم میگم نیایش من موقع تولد 2800گرم بود 3.5 که بود 6 کیلو بود الانو نمیدونم الان 4 ماهو 2 روزشه فردا میرم برای واکسن راستی یه مورد دیگه نیایش من خیلی خوب خودشو نگه میداره فقط گردنش هنوز میلرزه میخواد اینور اونورو نگاه کنه راستش یه کم نگران شدم یعنی طبیعیه ؟ کی صاف میشه پس نکنه خدای نکرده .... زبونم لال واییی چقدر استرس گرفتم