2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام مامانای مهربون خوبین؟
شری جون دقیقا دایانا هم خوب شیره منو می خوره حتی گاهی به زور میدم نمیخواهد اما نمیدون چرا انقدر خوب وزن نمیگیره 6300
منم یا دوشنبه یا سه شنبه میرم برای واکسنش
ولی بی خوابی دایانا منو کشته بعضی روزا از 10 صبح تا 12شب فقط ساعت می خوابه :(
راستی دایانا جدیدا غریبی میکنه وای انقدر جیغ و گریه میکنه نفسش بند میاد البته اگر خیلی دوش شلوغ شه
جای دوتا دندون پاینشم سفیدشده مال شماها چی؟
وای مامان ایلیا خیلی ناراحت شدم ببینم قلبش سوراخ بود؟
آخه من 2 سال تو بخش قلب بیمارستان خاتم بودم شنبه ها دکترقلب اطفال بود وای چه حالی میشدم من ولی دیگه انقدر دیده بودم که خودم مادرا رودل داری میدادم
بخاطر همین از بیماری قلبی خوب سر در میارم دکترش کی بود ؟چرا عملش کردی؟
امیدوارم همه خوش باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیاشا هم جدیدا غریبی میکنه. دکتر گفت از سه ماهگی بچه دیگه قیافه ها و رنگهارو تشخیص میده. برای همینم جای شلوغ که باشه همش دنبال پدر و مادرش میگرده و گیج میشه.کلافه میشه و جیغ میزنه.
کیاشا همه چیز رو با دست میگیره. یقه لباسش و دستش و ملافه رو طوری با حرص میخوره که انگار با خودش درگیری داره.
داره دندون هم در میاره خیلی کلافه اس.
انقدر با ذوق جیغ میزنه که هفته پیش مطب دکترو گذاشته بود رو سرش. همه نگاهمون میکردن.
جدیدا بلند بلند هم میخنده.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
الهی بگردم این کوچولوهای نازو

بچه ها از سه ماهگی دیدشون رنگی میشه برا همین توجهشون به همه چی جلب میشه

واکسن چهار ماهگی راحت تره بازم

یه روش برا خواب کوچولوهاتون میگم اونم اینه که حتما حتما حتما ببینید چقدر

تاکید کردم حتما راس یه ساعتی من ساعت ده اینکارو میکردم که ایلیا رو میبردم

تو اتاق خواب برقارو خاموش میکردم خونه هم ساکت که آرامش داشته باشه

پسری بعد شیرش میدادم بخوابه برا همین تا این لحظه که این پست رپ میزارم

ایلیا عادت داره ساعت ده شب فغان خپاب سر میده و میخوابه

سعی کنید به خواب ظهرم عادتشون بدید که بزرگتر شن خودتون راحتید که یکم ظهرا

بخوابن تا شما هم ازاد باشین

در ضمن ایلیا پی دی ای داشت یعنی رگ قلبش باز بود و تو بیمارستان دی با

یه دکتر خوب و دلسوز که همیشه دعای خیرم همراهشه عمل داشت به ایم

دکتر ماندگارررررررررر
ایلیای من چه نازه.....
آخی مریم جان به خاطر ایلیا خیلی ناراحت شدم. چرا؟ دلیلش چیه؟الان اوضاعش چطوره؟
دیانا نفس رزا هم جدیدا غریبی میکنه و تو بغل خودم بیشتر آروم میشه.البته من دوست دارم اجتماعی باشه و کلی بازی در نیاره اما دکتر میگفت این نشون دهنده. هوش بچه است مخصوصا تو این ماه ها.رزا هم دندوناش سفید شده.
مارین جان خوبی؟ نی نی گلت خوبه.رزا هم میخنده هر هر .رزا هم کچل تر شده.والا من و باباش از مو چیزی کم نداریم نمیدونم به کی رفته این بچه.در مورد خواب هم نذارین تو روز زیاد بخوابن.
مریم جان برای ایلیا دعا میکنم که زودتر خوب خوب شه.خدا برات حفظش کنه.راستی مامانا من از دست درد و زانو درد دارم میمیرم ، میشه از بغل کردن باشه؟ فلج شدم دیگه.
سلام الی جونم خیلی ممنون از نظر لطفت گلم . عزیزم من سنندج زندگی میکنم آره عزیزم اسم کارن زیاده نه به اندازه ی روژین منو شوشو وقتی میخواستیم اسم کارن رو بزاریم شک داشتیم یعنی بین ژیار وکارن گیر کرده بودیم عزیزم نظرت رو در مورد اسم ژیار بگو میخوام نظرت رو بدونم .مامانا اگه میشه شماهام بگین
سلام شری جون کارن هم خیلی کم مو شده .با نظرت موافقم اگه روزا کم بخوابه شب زیاد میخوابه .کارن که فضا شلوغ بشه دیگه خون منو میگیره نه میخوابه نه شیر میخوره.علامتی از دندون در آوردن کارن نمیبینم .شری جون منم بعضی وقتا پام خیلی درد میکنه دوستم بهم گفت مال بارداریت بوده .
مریم گلی جونم امیدوارم خدای بزرگ همه ی بیمار هارو شفا بده مخصوصا بچه ها رو عزیزم ایشا الله خدا جون ایلیا جونو شفا میده به خدا توکل داشته باش عزیزم یه ساعت مونده به نماز صبح بیدار شو نماز بخون ودعا کن میگن خدا جون اون لحظه خیلی براش ارزش داره ایشالله دعاهات مستجاب میشه خدا دلت رو شاد کنه عزیزم