2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الی جون کجایی خبری ازت نیست دخملات خوبند
شری بانو جون هنوز شمالید خوش به حالت امیدروارم بهتون حسابی خوش بگذره
دلبندم کارن جون خوبی کارن گلم خوبه عزیزم نماز روزه هات قبول باشه مارو هم از دعای خیرت بی نصیب نگذار خیلی بهت التماس دعا دارم
سلام مامانا خوبین؟ ممنون از احوال پرسی هاتون . من از مسافرت برگشتم جای همتون خالی.آنقدر خوش گذشت که نگو اما از وقتی برگشتیم رزا خیلی غر غرو شده.آنقدر گریه میکنه که نمیتونم از جام بلند شم داره از دماغم در میاره. نمیدونم به خاطر تغییر آب و هواس یا چیز دیگه. همش میگه عین چماق من رو صاف بگیر من همهچیز رو تماشا کنم. خلاصه سرتون رو درد آوردم. مراقب خودتون باشین
سلام به همه ماماناى خوب. دوستهاى جدید خوش اومدىد.
مرسى که جوىاى احوالم بودید.
من اومدم مسافرت .ىه جاى فوق العاده که الان همه جا مه هست و. ما بخارى روشن کردىم!
اىنجا شهرستان آ لاشت هست. جاده فىروز کوه. بهش مى گن بهشت گمشده!
حتما تونستىد ىه سر بىاىىد. به ما که خىلى حال مى ده
فسقلى ها رو ببوسید. دوستون دارم
باىد برم به هانا شىر بدم. فعلا باى
از وبلاگ نی نی شیک پوش دیدن کنید.

لباس دخترانه پسرانه تا 10 سال

http://ninishikposh.persianblog.ir/

کلیک کنید و عضو شوید:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22011

تلفن تماس 09195149322
لباس نوزاد، کودک و تزئینات تولدها و مراسم شما www.hanavashop.com شماره تماس: 09195149322
سلام عزیزدلم مامی کیان جون خیلی ممنون گلم خدا جون روزه نماز همه مسلمانان رو قبول کنه . بخدا دیشب که با شوشو قدر رو توخونه گرفتیم واست دعا کردم خدا حاجتت رو براورده کنه هرچی که به صلاحته همون نصیبت بشه الهی آمین عزیزم کیان جون چطوره؟اذیت نمیکنه؟ حتمان از طرف من یه بوس آب دارش بکن