2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
مرسی مامان کارن که جواب دا ی .عزیزم ینی نزارم که 2ساله بشه بعدازعید؟الان اقدام کنم .واسه پوشکش؟راستی واسه شیرش چیکارکنم هرچقدرهم که روزهاسرگرمش میکنم ولی موقع خواب نمیتونم کاریش کنم هم لحظه خواب رفتن وهم توی خواب به شیرم خیلی وابسته است.خیلی استرس دارم واسه ازشیرگرفتنش
سلام به خانومای گل صنوبر جان پسر منم هم سن پسر شماست و من الان حدود یک ماهه ک از شیر گرفتمش ولی اصلا اون طور ک فکر میکردم سخت نبود من اول حدود 20 روز شیر روزشو کم کردم و فقط شبها بهش شیر دادام، بعدش هم به سینم لاک تلخ ک مخصوص همین کار هستش زدم و اونم دیگه نخورد در ضمن پسر منم خیلی ب سینه من وابسته بود...
مامان سه گل پسر👱👦👶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صنوبرجون من بر اساس تجربه خودم واطرافیانم میگم الان خوبه شروع کن ولی اگه از یه دکتر بپرسی میگه بعداز دوسالگی به نظر من الان شروع کن چون بعداز دوسالگی بایدازشیر هم بگیردش اینطوری هم خودت هم بچه داغون میشین. عزیزم بچه ها باهم فرق دارن هر بچه ای تو یه چیزی مهارت داره پس زود ناامید نشو بعداز هرجیشی که کرد براش دست بزن واسه پسرم خیلی تاثیر داشت
عزیزم خواهرم یه دوماهی میشه دخترش رو از شیر گرفته اونم دخترش هم بد خواب بود هم کم غذا میخورد اونم یه دفعه ازشیر گرفتش خواهرم رفت یه کمی رب به سینش زد به دخترش گفت مه می مامان زخمی شده .دیگه دخترش وقتی میخواست شیر بخوره میگفت زخمی شده نمیخورم ولی میگفت یه هفته اول اذیت میکنه دیگه خودش از سرش میفته خواهرم میگفت شبا وقتی بیدار شد گریه کرد بهش آب بده تا آروم بشه وتو اون دوران باید خیلی بهش محبت کنی تا تو روحیش تاثیر نکنه امشب مهمونی بودیم اون خانم میگفت منم یه دفعه از شیر گرفتمش این طوری خوب تره بچه زیاد اذیت نمیشه این سومین بچش بود عزیزم منم به هرکی برسم بچه داشته باشه ازش سوال میکنم تاروش درست رو انجام بدم خدا جون خودت کمکمون کن الهی آمین
روژین جون سلام به نظر من اگه بچه رو یه دفعه از شیر بگیری ضربه میخوره و اذیت میشه... من پسر اولم رو یه دفعه از شیر گرفتم و واقعا اذیت شدم... ولی باور کن سر پسر دومم اصلا اذیت نشدم، و اصلا انگار نه انگار که یه تغییری تو روند زندگی خودمو پسرم ایجاد شده برای شیر دادن ب پسرم هم اوایلش که شب شیرمو میخاست چون سینم تلخ بود شیر رو براش تو شیشه میریختمو بهش میدادم اونم ب جای سینم شیشه رو میخورد تا اینکه دیگه به شیر عادت کرد ..
مامان سه گل پسر👱👦👶
دوستای خوبم ومهربونم سلام .من ازامروزصبح شروع کردم باتوکل به خدا.صبح که چندساعت وقتم توی دستشویی گذشت ولی بالاخره جیش کردتودستشویی.ازصبح مرتب میبرمش وتاحالا 4 یا5بارجیش کرده تودستشویی.بچه هادعاکنین بتونم موفق بشم ازاین پروژه.فقط گاهی دلش میخادبامسواکهاوربره یاباشیلنگ که اذیت میشم.
واسه خاب ظهرش هم که بایدباشیربخابه حتما.ولی اگه تابی چیزی باشه که تکونش بدم دیگه سینه منوبرای خواب رفتن نمیخادامروزبردمش پارک وروی تاب خابش برداوردمش خونه حالا فک کنم اگه یک تاب واسش بخرم شیر برای خابیدن هم حذف بشه فقط میمونه. چندماه دیگه که شیر توی خاب روبخام حذف کنم.چون خیلی تاصبح بیدارمیشه البته بایدیکی دونا فاصله بین پوشک وشیرباشه
سلام عزیزم مرسی که راهنمایی کردی من هنوز تواین زمینه تجربه ندارم واسه همینم به هرکی که بچه داشته باشه ازش کمک ونظر میخوام . یه سوال مامی امیر جون خوب اگه به شیشه شیر عادت کرد چکار کنم خوب اونم میشه یه دردسر دیگه آخه یه برنامه تو این مورد توtvنگاه کردم میگفت شیشه شیر هم مثل سینه مادر بچه وابسته میشه به نظر شما درست میگه. یه سوال دیگه اول شیر روز رو قطع کنم بعد شب به چه مدت اول شب طول بکشه بعد روز رو ادامه بدم .مرسی ممنون عزیزم از لطفت
صنوبر جون خوب دیگه این خودش خیلی مهمه که تا این حد بچه باهات کنار اومده من وقتی پسرم رو میبرم حدود یه دو دقیقه میزارم آب دستش باشه بعد سریع میگم خوب بزار سرجاش هواسرده بعد واسه اینکه گریه نکنه میگم تو لامپ رو خاموش کن حتی اگه روز هم باشه یه بار خاموش روشنش میکنه .
روژین جون سلام من حدود دو هفته شیر روزشو قطع کردم و فقط شبها بهش شیر دادم و بعد از دو هفته هم ک دیگه کامل شیرو قطع کردم... من چون پسر اولم اصلا لب به شیر نمیزنه و این برام ی معضل شده سعی کردم تا با ترفند شیشه به پسر دومم شیرو بدم...به نظر من یه کمی ک بزرگتر بشه دیگه خودش شیشه رو قبول نکنه...ولی من توی فواصل شیر دادن از لیوان هم استفاده میکنم که به لیوان هم عادت کنه...
مامان سه گل پسر👱👦👶
2810