2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه،زهرا جون مبارکه انشاالله قدمش خیر باشه،عزیزم الان فرنام هم لجباز شده مال سنشون ولی خدا رو شکر کن از ماها یه مرحله جلو تری خلاصه دومی هم به سلامتی اووردی دیگه،پرنسا هم عادت میکنه و با شرایط کنار میاد مامی کیان شما هم مبارکت باشه انشاالله به سلامتی دنیا میاد،نگفتی دختر یا پسر؟ راستی منم تولد میگیرم ولی خودمونی چون پارسال مفصل گرفتم براش با تم پوه امسال هم احتمالا تم باب اسفنجی ولی در حد خانواده خودم و شوهرم شهرزاد جون انشاالله باربی خوشگلمون زود خوب میشه چشمای نازش فرنام اسمشو کامل یاد گرفته با یه عالمه کلمه دیگه،جمله هاش 2-3 کلمه ایه بیشتر بلد نیست،کلا خیلی بلا شده و البته شیطون،گاهی کم میارم از بس دنبالش میدوم بچه های نازتونو ببوسین
راستی من دیگه ژیارو پوشک نمیکنم.حتی تو مهمونی خودش جیش کردن رو میگه ولی اگه حتما ندونم پی پی نکرده حتماپوشکش میکنم البته اگه تو مهمونی باشیم چون واسه پی پیشی یکم طول میکشه اگه خونه خودمون خودش رو تخلیه کرد چه بهتر وگرنه پوشکش میکنم .آخه آدم یه کمی معذب هستش
بعضی کلمات جدید یاد گرفته مثل.آهو.سگ.گاو. یا شیرین کاری هاش اینه تا یه صداشاد گوش بده فوری شونه هاشوبه طرف بالا وپایین میکنه ومیپره اینوراونور مثلا داره رقص کردی میکنه یاصدای سگ در میاره میگه هاپ هاپ
سلام به همه ماماناى گل. امیدوارم خودتون و نى نى هاى گل خوب باشین. زهرا جون قدم نورسیده مبارک عزیزم. امیدوارم همیشه براتون شادى باشه تو خانواده. مریم جون عزیزم خیلى خوبه که دوباره باردارى. خیلى برات خوشحال شدم. امیدوارم قدمش براتون خیر باشه. ماشاالله به بچه هاتون که انقدر شیرین و باهوشن. کیاشا هم خداروشکر خوبه و مشغول شیطونى. البته خداروشکر به نسبت هم سن و سالاش بچه آرومیه. یعنى هرکى میبیندش همینو میگه. منم دوست دارم بچه دوم بیارم ولى هنوز نتونستم همسر جان رو راضى کنم. کیاشا ٢٠ تا دندون داره. قدش تو ٢٠ ماهگى ٨٦ و وزنش ١٢ بود. دکترش اعتقاد داره از ٢ سالگى بهتره بره مهدکودک ولى همسرجان در این مورد هم اصلا راضى نیست. شماها بچه هارو مهد نذاشتین یا اصلا بهش فکر میکنین؟ مرسى از همتون که به یادمین. همتون رو دوست دارم و براتون از ته دل آرزوى خوشى میکنم.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
راستى کیاشا اکثر کلمه هارو بهش بگى تکرار میکنه ولى خودش مستقل بعضیارو میگه. براى از پوشک گرفتن هم هنوز هیچ اقدامى نکردم. روژین جون آفرین که انقدر زرنگى. راستى الى جون یه سرى بزن و از خودت و عروسکات برامون بگو. دلم برات تنگ شده.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام مامانای گل.ممنون میشم اگه به سوال من جواب بدین.پسرمن 23فروردین 2سالش تموم میشه.ولی نمیدونم چه وقت ازپوشک وازشیربگیرمش.روزهاسرگرمش میکنم ولی شبهاتاصبح خیلی برای شیرپامیشه خیلی.نگران هستم خیلی که چطوری بایدازشیربگیرمش.واسه جیشش هم وقتی میبرمش دستشویی کلی وای میستم نمیکنه.توروخداکمکم کنین
سلام صنوبر جون به جمع ما خوش اومدی عزیزم من حدود یک ماهی میشه تاریخ دقیقش رو نمیدونم پسرم رو از پوشک گرفتم لبته پسرم خودش خیلی خوب همکاری کرد پیشنهاد میکنم هرده دقیقه یک بار ببرش دستشوی وبگو جیش کنه مثلا شیر آب رو باز کن هروقتی که جیش کرد براش ذوق کن وبراش دست بزن تشویق کردن خیلی تاثیر داره براش دست بزن بگو آفرین پسرگلم توخونه اصلا تو خونه پوشکش نکن اگرهم جیش کردبهش بگو عزیزم مگه نگفتم توخونه جیش نکن زود ببرش دستشوی بگو اینجا باید جیش کنی .عزیزم من بر اساس تجربه جاری وخواهر شوهرم میگفتن الان یاد بگیره خیلی بهتره چون اتواین سن بچه حرف گوش کن تره ولی براساس علمیش باید بعد ازدوسالگی نشونش بدی..اگه یاد بگیره خیلی راحت میشی.برپی پیش هم اولش میترسه ولی بعدش خودش خوب میشه هروقت پی پی کرد آب بریز پی پی بره بهش بگو رفت خونشون براش دست تکون بده
2810