2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
دوست گرامی تمایل به خرید پوشاک کودک اصل (مادر کر - کارترز - کلوین کلین و ... ) به صورت آنلاین دارید ؟ می توانید به گروه لباس کودک باران در وایبر با شماره 09350528294 ملحق شوید .و همچنین از سایت ما دیدن نمایید .www.baranonline.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،الی جون فرنام هم خیلی کمتر از قبل غذا میخوره،انگار بازیگوشی نمیزاره! آخه 2-3 تا قاشق میخوره راه میفته میره،فقط شیر خودم و بستنی و ماست رو خوب میخوره،خیلی هم شیطون شده یکسره بالای مبل و میز و اپن آشپزخونه هست! گاهی واقعا خسته میشم،مامانا بچه های شما شب رو تا صبح میخوابن؟ یا برا شیر بیدار میشن؟ فرنام 1بار که حتما بیدار میشه گاهی 2-3 بار گاهی هم حتی بیشتر البته خیلی کم پیش میاد
من تقریبا ده روز قبل واکسن هانا رو زدم .تو این ده روز همه اش مریضه.اولش که دو روز تب داشت بعد یه روز خوب بود.دوباره تب کرد و یه دونه های ریز بیرنگ رو پاهاش زد و کف دستاش قرمز شد حالا هم علایم سرما خوردگی داره . نمی دونم کدوماش به واکسن ربط داره. تازه گفتن یه سندرم شبه سرخک با تب ممکنه روز ده به بعد بگیره ولی یادمه دختر اولم هیچ مشکلی با واکسن 18 ماهگی پیدا نکرد
بچه ها هر کی اینجا سر زد بیاد حداقل از تجربه واکسن 18 ماهگی و وضعیت قد و وزن بچه ها و شیرین کاریها و تواناییهای جدیدشون بگه البته همه سرشون شلوغه ولی بیایید یه خبری از خودتون و بچه ها بدید. اگه بدونید من الان تو چه شرایطی دارم تایپ می کنم خیلی دیگه از هم بی خبر شدیم
2810