2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی صبح ها که خونه ام حریره برای صبحونه درست میکنم اگه بخوره وگرنه تخم مرغ آب پز اخه دخترم تخم مرغ خیییییلی دوست داره اگه پسرت نمیخوره اصرار نکن حتما نباید حریره بخوره میتونی شیر گاو و ماست کره و مربا و خرما و موز پنیر بهش بدی من برای دخترم کره کاو گرفتم میخوره دوست داره
سلام الان که بچه هاتون بزرگتر شدن باید فرصت بیشتری داشته باشید پس چرا کسی نمیاد.هر وقت اومدم کسی نبوده مامانای گل به کوچولوهاتون غذای سفره میدید یا غذایی خاص؟هنوز سریلاک یا حریر بادام کسی میده؟
bunooshop نمایندگی لباس زیر برندهای برتر ترکیه
سلام به همگی خوبید ؟ من و رزا هم بد نیستیم . مبارک باشه زهرا جان سایه ات بالا سرش باشه . رزا دچار حساسیت فصلی شده وآبریزش بینی گرفته . معمولا غذای سفره رو بهش میدم اما بدون ادویه و کم نمک . ولی هنوز کلم و کیوی و عسل بهش ندادم. و البته شکلات تنقلات هم ممنوع . دندونم که همون دو تا رو داره تازگی ها رفت رو هم یاد گرفته و میگه بابا رفت . البته خوب تلفظ نمیکنه فقط آهنگش رو میاد . من در روز بهش خرما بیسکوئیت مادر سرلاک موز و بستنی پاستوریزه هم میدم
سلام دوستای عزیز بچه‌ها ممنون که با تبریکاتتون دلگرمم میکنید، پرنسا 4تا دندون داره و هر روزصبحانه عسل با کره یا با خامه ، مربا پنیر ا گوجه که خیلی دوست داره میدم، یه وعده سوپ میدم و یه وعده غذای خودمونو، آخه چند روزی بود بد جوری سرما خورده بود. بستنی ، آبمیوه، بیسکوییت ساقه طلایی که خیلی دوست داره هم میان وعده هاش هر روز یکی دوتا.
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
کارهای جدید ژیار کامل راه میره بعضی مواقع میخواد بدو میفته ولی فوری ازجا ش بلند میشه از رو نمیرهبا باباش بیرون میره .بازبان کردی اسم مامان وبابا وبابا بزرگ ومامان بزرگ و خواهر و جوجو رو میگه وتکه کلامش هم اینه میگه اون چیه؟وقتی جوابش رو میدیم یه خنده شیطونی میکنه 8از دندوناش کامل بیرونه دقیق نمیدونم ولی احتمال میدم 4یا5تا از دندونای دیگش دارن درمیان میگم کو چشم ژیار ؟انگشتش رو میاره رو چشم من بعد واسه بینیش هم همین کارو میکنه وقتی منو همسر کنار هم میشینم به زور خودش رو بین ما جامیکنه با خنده ی ما میخنده دیگه چیزی به زهنم نمیرسه
من غذای سر صفره بهش میدم میان وعده هم خرما بیسکویت مادر باشیر .بستنی دیگه هرچیزی که دم دست باشه والبته مفید باشه بهش میدم دیگه بزرگ شدن لازم نیست زیاد بعضی چیز هارو سخت بگیریم بعضی مواقع هم ران مرغ رو براش کباب میکنم تا خودش اونو بخوره البه غضروف های روکه احتمال کنده شدنش هست رو ازش جدا میکنم غذاهاش هم حتما با گوشت کوب له میکنم
من غذای سر سفره بهش میدم میان وعده هم خرما بیسکویت مادر باشیر .بستنی دیگه هرچیزی که دم دست باشه والبته مفید باشه بهش میدم دیگه بزرگ شدن لازم نیست زیاد بعضی چیز هارو سخت بگیریم بعضی مواقع هم ران مرغ رو براش کباب میکنم تا خودش اونو بخوره البه غضروف های روکه احتمال کنده شدنش هست رو ازش جدا میکنم غذاهاش هم حتما با گوشت کوب له میکنم
وزنش 12کیلوقدش هم 77بود البته اون خانم که اونجا بود احتمال میدم قدش رواشتباه کرده چون ژیا خیلی درشته برا واکسنش اذیت نکرد فقط اون لحظه که واکسنش رو اون آقا زد یه کوچلو گریه کردولی هی اون آقارو نگاه میکرد
ماشالله به ژیار پهلوون ، مامانش اسفند دود کن براش ساناز جون ،دختر منم خیلی کم غذاست ،و به زور ده کیلو شده ! من از این سرلاکها ندادم ولی هر دو خوبه ، مخصوصا که بعد از یکسال دیگه محدودیتی تو دادن عسل هم نداریم