2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام بچه ها من با وزن این وروجک مشکل دارم الان دو ماهه از9بالا نرفته کترش میگه کمه ازامایش نوشته قدش80 هنوز نمیتونه راه بره ولی بدون کمک می ایسته دکتر گفت ببر هرروز یه ربع جلو افتاب کسی بوده که دکترش به خاطر وزن ازمایش براش نوشته باشه خیلی نگرانم امیررضا فقط علی وایلین که اسم خواهرزادم هست میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثنا جون خوش اومدی دوستم، مریم جون قراره هفته آینده برم سونو، ولی همش حس ششمم میگه پسره، ولی واقعا برام فرق نمیکنه چون خودم عاشقونه خواهرام و دوست دارم ، دلم می خواد پرنسا م. یه خواهر داشته باشه. رءوفه جون من همیشه میگفتم تا 8 سال دیگه محاله دوباره نی نی بیارم، ولی دیدم خدا بخواد به هیچ چیزی نه نمی تونی بگی.
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
مامان امیر رضا ،من که قبلا هم گفتم وزن هانا هم سه ماه بود تو نه مونده بود ولی دکترش گفت اشکالی نداره چون جنب وجوشش زیاده ، ولی همه بچه ها لازمه تو یکسالگی یه ازمایش ادرار و یه ازمایش خون برای کمخونی بدن ،البته ٢٠٠ گرم تو سه ماه زیاد شده بود و تو این یک ماه اخیر هم تقریبا ده کیلو شده( با ترازوی خونگی البته)
هانا مامان بابا ،سلام و دالی و نه رو میگه ، این کارا رو هم بگی انجام میده: بای بای کردن ،دست. زدن ،گوشتو نشون بده ،دست بده کله بزن!! موهات کو ، الو کن دیگه اینکه اسم بیشتر چبزها رو بلده و اگه بگی میاره ،مثل کنترل، گوشی، عینک ،کفش و.. عاشق کفشاشه و مدام میاره پاش کنیم ببریمش بیرون ،در ضمن عاشق تاب و سرسره هم هست ، با هلیا قایم موشک بازی می کنه و پیداش می کنه وکلی ذوق می کنه ولی غذا خوب نمی خوره ،شیر خوب نمی خوره ،شبا صد بار بیدار میشه ! خیلی هم اویزون منه!! پنج تا هم دندون داره فکر کنم روند تکاملیشو کامل نوشتم ، گفتم که فقط اینجا ثبتشون می کنم!!
زهراجون انشالله سالم باشه خبرشو به ماهم بده الهام جون کیانم تقریبا تموم کارایی که هانا جیگر انجام میده رو بلده واینکه عاشقه توپ بازیه و فقطم میخواد با پاش شوت کنه با اینکه راه نمیره خیلی جالبه