2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره سلام. مرسی شری بانوی مهربون. کیاشا هم خوبه خداروشکر. رزا جون گل چطوره؟
دیشب کیاشارو بردیم چکاپ سه ماهگی. به دکترش گفتم شیرم کمه ولی اون هی اصرار داشت که بچه بی اشتهاست. هر چی میگفتم اون بیچاره میخواد شیر بخوره من شیر ندارم باز هم گفت باید ببری آزمایش ادرار و سونوگرافی. مشکوک به سنگ کلیه و مثانه است.
من اولش خیلی غصه خوردم. ولی بعد بخودم گفتم من که میدونم کیاشا بی اشتها نیست پس قطعا عفونت و سنگ هم نداره. خودم خیال خودمو راحت کردم.
با اینحال امروز بردمش آزمایش ادرار و خداروشکر همه چیز خوب بود و عفونت نداشت. با اینحال دکترش گفت سونو هم ببرش ولی من گوش نکردم و نبردم. آخه بچه ام وقتی چیزیش نیست چرا هی ببرمش تو اینجور محیطهایی که خودش ممکنه باعث بیماری و مشکل بشه.
حالا بنظر شماها اشتباه کردم؟
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
عصرتون به خىر. من به اى مىل هام دسترسى ندارم.نمى دونم چى شده.مرىم جون ببخشید نمى تونم چک کنم. امشب خونه مامانم مى رم و دسترسى به نت ندارم.فردا شب حتما جواب مى دم ىه بار دىگه هم اىن طورشده بود همسرم درستش کرد.

مارىن جان مرسى از لطفت. ما به هر حال نمى دونىم دکترت براى چى سونو خواسته که بخواىم نظر بدىم انجام بدى ىا نه. من نظرم اىنه که اگه شک دارى دکترتو عوض کنى. قبلا هم دکتر مىترا رادفر رو معرفى کردم. به نظر من کارش خىلى خوبه و بىخودى هم چىزى درخواست نمى کنه و خىلى هم اهل دارو دادن نىست ولى خىلى دقیقه.مطبش هم ستارخان درست روبروى خشکبار اىوب بهت خىلى نزدىکه

شرى جونم مرسى از احوال پرسىت. روى دخترتو ببوس.دىروز وقتى دىدم نوشتى سلام خانمها؛،فضاى مدرسه و خانم معلم هام برام تداعى شد!!چه کنم خانم معلمى دىگه! خىلى عزیز ى .

شىوا جون خوش اومدى. منتظرت بودم که وبلاگتو چک کردى بىاى پىشمون. پسرمونو ببوس

الی جون ممنون از معرفی دکتر. خودمم فکر کنم باید دکترش و عوض کنم. دکتر بخاطر بی اشتهایی آزمایش و سونو داد. گفت دلیل بی اشتهایی میتونه عفونت ادرار باشه که توی پسرها منجر به سنگ کلیه و مثانه میشه. ولی موضوع اینه که کیاشا بی اشتها نیست :)
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
تنىن جان.خوب اگه گفتن مشکلى نىست که دىگه بى خودى خودتو آ زار نده. دکترها معمولا از اون طرف بام مى افتند و معمولا مى گن چىزى هست!!حالا اگه چند تا دکتر خصوصا جراح اعصاب گفتن چىزى نىست نگران نباش ولى حواست به دور سرش باشه
2810