2777
2789
عنوان

شوهرهای شما هم بی ذوق و شوقن؟؟/

1341 بازدید | 13 پست
بچه ها شوهرهاش شما هم برای تزیین غذا و ایناااا بی ذوقن؟؟ الویه درستیدم قالب زدم کلی دنگ و فنگش دادم خوشگلش کردم فقط نشست خورد...هیچی نگفت!!!!!!!!!!!!!!1
CafeMom Tickers
ترانه‏ ‏جان‏ ‏خوب‏ ‏هر‏ ‏کسی‏ ‏یجوره..مثلا‏ ‏شوهر‏ ‏من‏ ‏از‏ ‏این‏ ‏کارا‏ ‏خوشش‏ ‏میاد..بذ‏ ‏عکس‏ ‏از‏ ‏یادداشت‏ ‏عشقولیو‏ ‏اینجور‏ ‏چیزا‏ ‏نه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا منم به تزئین غذا اهمیت نمیدم بیشتر مزه و ارزش مواد غذایی برام مهمه.این که غالب داشته باشه نداشته باشه تزئین داشته باشه نداشته باشه برام مهم نیست.هر کسی یک ایده و نظری داره دیگه
دارای یک همسر تمام عیار :))))
به قول مامان فی فی هر کسی یه جوره!شوهر من تو این چیزا ذوق داره اما تو رابطه های عاشقانه سرده سرده!!

چند ش سر این موضوعات دلم گرفته ازش وقتی هم میگم بهش میگه چرا چند روزه بهانه گیر شدی!!!!!!!!!!!!
اشکال‏ ‏نداره‏ ‏خوب‏ ‏حتما‏ ‏بذا‏ ‏اون‏ ‏مهم‏ ‏نیست...شوهر‏ ‏من‏ ‏کلا‏ ‏از‏ ‏غذاهای‏ ‏من‏ ‏خوشش‏ ‏میاد...و‏ ‏کلی‏ ‏هم‏ ‏تشکر‏ ‏میکنه‏ ‏ولی‏ ‏چن‏ بار‏ ‏که‏ ‏براش‏ ‏یادداشت‏ ‏عشقولی‏ ‏گذاشتم...اصلا‏ ‏یادش‏ ‏نموند....من‏ ‏اول‏ ‏ناراحت‏ ‏شدم‏ ‏ولی‏ ‏حالا‏ ‏نه‏ ‏خب‏ ‏قرار‏ ‏نیست‏ ‏هر‏ ‏چی‏ ‏من‏ ‏دو‏ ‏ست‏ ‏دارم‏ ‏اونم‏ ‏بدوسته...
خوب‏ ‏بهش‏ ‏بگو‏ ‏احساستو‏ ‏ولی‏ ‏با‏ ‏منت‏ ‏و‏ ‏دعوا‏ ‏نه..با‏ ‏محبت‏ ‏بگو‏ ‏من‏ ‏با‏ ‏ذوق‏ ‏اینارو‏ ‏درست‏ ‏میکنم‏ ‏که‏ ‏هردو‏ ‏لذت‏ ‏ببریم...
ولی با این حال گلی ناراحت میشم اما چه میشه کرد اینجوریه به خدا تمام فامیل اسم منو که میارن اب از دهنشون جاریه و میشینن به تعریف کردن اما شوشو اصلا ...
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830