2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه زایمان خیلی درد کشیدم، ولی خوب بعد از زایمان خیلی راحت بودم،، کلا با این همه درد ولی الان که بهش فکر میکنم شیرین بود،، اگر بخوام دوباره زایمان کنم طبیعی رو انتخاب میکنم، واسه سلامت نی نی هم بهتره طبیعی...
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
دخترم بعد از یک ماه و نیم فقط ٦٠٠ گرم وزن اضاف کرده بود، خیلی ناراحتم ☹
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
سارا جون منم خیلی درد کشیدم و بعدش هم یکم بخاطر بخیه هام اذیت شدم، اونموقع حس نمیکردم اما الان که یادش می افتم میبینم مخصوصا بعد به دنیا اومدن نی نی خیلی شیرین بود و خاطره ی خوبی شد :) راستی اسم منم سارا ست
اره سارا جون واقعا وقتی نی نی بدنیا میاد همه چی یادت میره،، منم بخیه زیاد بردم ،
2810