2777
2789
عنوان

مسابقه عکاسی نی نی های مهری

| مشاهده متن کامل بحث + 79826 بازدید | 663 پست
سلام به همه مامانهای گل

من مجددا یک سری از قوانین این تاپیک مسابقه رو با اجازه همتون برای دوستانی که صفحات اول رو ندیدند و همچنین موارد جدید که لازم هست برای هرچه زیباتر شدن اینجا رعایت کنیم رو می گم.

1-زمان مسابقه هر هفته از شنبه تا پنج شنبه ساعت 12 شب می باشد
2 -زمان رای دادن از 12 شب پنج شنبه تا 12 شب جمعه می باشد
3-فقط یک عکس میتونید بذارید تو عکاسی گرفته نشده باشه روتوش نداشته باشه و مرتبط با موضوع باشه
4-موقع رای گیری لطفا فقط اسم فرستنده ها عنوان بشه و قربون صدقه نداریم :)) کسی هم نمیتونه بخودش رای بده
5-برنده در روز شنبه پس از رای گیری و شمارش آرا از اینجا اعلام میشود و موضع سری بعد رو تا شب اعلام میکنه اگر نفر اول نبود از نفرات بعدی درخواست میشه

توجه توجه::::

لطفا در هنگام رای دادن باند بازی نکنین که مثلا من به X رای دادم y هم حتما بیاد به من رای بده
تاکیید میشه " رای ما نشانه شخصیت ماست "اگه دیدین کسی نامربوط پست گذاشته سریع لطف کنین گزارش پست نا مناسب بدین
شرکت کننده رای دهنده فقط میتونن مادرهای مهر 88 باشن با احترام به همه دوستان

توجه لطفا : خواهش میکنیم از نظر دادن راجع به هر عکسی اینجا خودداری کنین که مجبور نشیم گزارش پست نا مناسب رد کنیم
فقط و فقط در روز اعلام شده برای رای گیری لطف کرده و به فرسنده عکس رای بدین
هر گونه نقد یا نظری راجع به عکسها در طول هفته در کلوپ مهر88 گفته میشه .قبلا از همکاری صمیمانتون کمال تشکر را دارم
لطفا پست اضافه نذارید زشته مجددا تکرار کنم اینجا فقط جای عکس و در زمان رای گیری فقط جای رای دادن است :)))))
وهمگی زحمت بکشید تشریف بیارید و رای بدهید چون رای ما چی................؟؟

در ضمن اگر برای شما مقدرور هست برای زیبایی و یک شکل بودن عکس ها همگی عکس ها رودر paint باز کرده و از منو image گزینه stretch را انتخاب کرده و عدد 100 را که طول و عرض عکس هست به 40 تبدیل کنید و بعد از سایت http://www.fantastpic.com عکستون رو آپلود کنید(البته میدونم که شما همگی استادید و سایتهای دیگری برای کوچک کردن عکس و آپلود وجود داره من یک چیز روتین رو پیشنهاد دادم که برای همه ساده و قابل دسترس باشه)

((منبع:مسابقه مامان های آبانی))

از لطف و توجه شما عزیزان و همکاریتون صمیمانه متشکرم
عکاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موضوع سری سوم مسابقه رو هم ویدا عزیز که برنده سری قبل بودن اعلام کردن:

موضوع این هفته: نی‌نی و اسباب بازی مورد علاقه‌ ش.
(چیزی که اخیرا نی‌نی رو سرگرم کرده)

زمان اتمام عکس گذاشتن پنج شنبه 16 اردیبهشت ساعت 12 شب هست

از همگی ممنون
عکاس
2810