2777
2789
از 1 سال و 5 ماهگی دخترم رو مامی نکردم و خودش میگفت من قبل از یک سالگی می بردمش رو ی لگن می نشو ندمش.هر نیم ساعت اینکار رو کردم تا دستم بیاد چه وقتایی میره دستشویی. کمی وقت گیره باید حوصله داشته باشی.
دوقلو ها با بچه های دیگه فرقی ندارن من هم دوقلو دارم بهتر است با توجه به شرایط بچه ها اقدام کنی بهترین زمان برای اینکار وقتی هست که بچه میتونه حرف بزنه و منظورش را کاملا برسونه بعد از دوسالگی فکر کنم بهتر باشد من بچه هایم را از 25 ماهگی عادت دادم برای دو قلوها هم بهتر است هم زمان باشد چون شما حدود سه ماه در گیر این مسئله خواهید بود تا کم کم یاد بگیرن پس بهتر است همزمان باشد تا شما هم سریعتر راحت بشین اول از روزها شروع کن بعد شبها را امتحان کن باید خیلی حوصله به خرج بدی اگه شکست خوردی ول نکن ادامه بده چون این کاری که باید انجام بشه هیچ وقت هم اگه کثیف کاری کردن دعواشون نکن فقط توضیح بده خودت یک جورائی وقت دستشوئی رفتن آنها حدث بزن و خودت ببر انتظار نداشته باش همون اول خودشان بگن
سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید