2777
2789
وستان کسی می دونه مسیر تهران به ساری و خزرآباد تو عید چه جوریه ؟ سرراسته ؟ سرد و برفی نیست ؟ برای اولین بار با نی نی 4 ماهه می خوایم بریم کسی می دونه بگه و البته از دیدنیهاش هم تعریف کنه
تهران به ساری و خزر اباد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همچین جاده ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورت جاده فیروز کوهه که به فائمشهر ختم میشه بعد میای ساری جاده خوبیه و اتوبان و راحت
ولی به اندازه جاده هراز اباد نیس
ینی زیاد رستورانو چیزای دیدنی نداره سوتو کوره برف هم که نداره ما پریروزم از این جاده اومدیم فقط یکم بارون بود یکم
تا عید گرمه
حالا خزر اباد چیه؟
همیشه از "چوب خدا" ترسوندنمون
ولی حتی یه نفر هم به "بوس خدا" امیدوارمون نکرده!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فهیمه جونی ببخشید دیر جواب می دم ، خواهرم کارمند وزارت بهداشته و از ما هم خواسته با هاشون بریم پارسال هم زمانی که تازه فهمیده بودم باردارم رفتیم جای شما خالی هوای خیلی خوبی داشت اما امسال با نی نی می خواییم بریم کمی نگرانم پارسال با قطار رفتیم انگار مسیرش با قطار دیدنی تره .می گم اگه جای دیدنی از سمت فیروزکوه به قائمشهر نداره مگه راه دیگه ای هم هست مثلا" از هراز میشه رفت؟

برای رفتن به ساری هم میتونید از فیروز کوه و هم از هراز برید.حدود 4 ساعت توی راهید.از ساری هم بعداز میدان امام به سمت خزرآباد یا همون فرح آباد میتونید برید.تا دریا از میدان خزرآباد حدود 20 کیلومتره که بیشتر ویلاها و پلاژها در همون جاده هستند.