2777
2789
عنوان

آیا این کار این خانومه خیانته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 85 پست
زنه گفت اره مجرد بوده ومن نمیخواسم وارد زندگی زن دیگه بشم  و حس بدی به زنی دیگه بدم .

والا اصن نميتونم قضاوتش كنم 

ولي همش تقصير همسر بي عرضه ش بوده

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا کمک نکنی، خدا بزرگترین گناه بنده هاشو میبخشه، ما کی باشیم که بخوایم قضاوت کنیم یا نبخشیم؟ تحت فش ...

میگه آقاهه اول بهش میگه من دوستت دارم و بیا ازدواج کنیم 

من پشتتم .

بعد اینکه مجبورش میکنه وسواستفاده میکنه ،یهو رنگ عوض میکنه 

و بهش توهین های بدجور می کنه .گفت آقاهه مجبورم کرد که باید بری با کارت من تو مغازه خرید کنی بعد که برگشتم بهم توهین کرد که چرا گفتی نمیخوام و...بعد پیاده شدم خریدا رو پرت کرد تو خیابون 

همون صحنه ای که ما شاهد بودیم . 

هر کسی اعتقادات خودش رو داره به اسلام توهین نکن...

توهين نميكنم واقعيت همينه متاسفانه. منم مسلمونم ولي دارم ميبينم به جاي كار دينم ميلنگه يا حداقل اگه اصلش اينطوري نبوده، الان دارن براي ما اينطوري نمايش ميدن...با دقت بيشتر به اطرافتون نگاه كنين شما هم متوجه ميشين.

قضاوت نکردم.زنی که شوهرش چند سال با کسیه چرا مشکلی نداشته ولی تا به اقایی بهش گفته بیا زود رفته خونه ...

میگه چن سال بوده من بی خبر بودم از دوران حاملگیم 

و میگه مادر پدرم وشوهرم هرکدوم میگن خونه ما نیا ،نمی خوایمت .

گفتم شاید این آقا واقعا دوستم داره ،

مرده گولش میزنه ازش سواستفاده می کنه .

میگه خوشگل بودم واز شوهرم سرم . بعد زایمان دخترم بیعی بود ،اندامم بهم ریخت یه خورده  شوهرم سر ...

خب میگفت باشه طلاقم بده.اگر بیرونش کرده بود میرفت به خانوادش میگفت بیرونم کرده بالاخره خونه کس و کاری میرفت نه به مرد هریبه.مردا نزده میرقصن وای به اینکه براشون شرایط هم محیا کنی.

ما ملت حسينيم
عزیزم ناقص و مسخره خود ادمان که به دستورات دینی عمل نمیکنن و بعد همه کاسه کوزه ها رو میندازن گردن دی ...

من گفتم كار اون زن تاييد نميكنم. ولي اگه قوانين ما ناقص و مسخره نبود اصلاً نبايد به زن شوهر دار به اين روز ميفتاد. اگه قانون درست بود نبايد شوهرش جرات ميكرد همچين غلطي بكنه كه زنش مجبور شه بره دنبال اينكارا...  فكر كردن چيز خوبيه. 

اره والا گفتم الان اگه باقاطعیت بگم "زنا" ملت میریزن سرم میگن زوری بوده اگه خودتم جاش بودی همینو می ...

چ زوری خودش رفته خونه مرده یعنی نمیدونه با مرد نامحرم ی جا بودن و زندگی چ جوریه !ما خودمونو ناراحت نکنیم عزیزم:-)

من گفتم كار اون زن تاييد نميكنم. ولي اگه قوانين ما ناقص و مسخره نبود اصلاً نبايد به زن شوهر دار ...

اون خانوم اصلا پیگیر نشده تا حقشو بگیره...این تقصیر خودشه...اگه اقدام کرده بود و بازهم به نتیجه نمیرسید میشد به قوانین ایراد گرفت...

اینجور که نوشتی این خانم دنبال تکیه گاه احساسی ،مالی و مکانی برای خواب و امنیت هست.بنظرمن وقتی شوهرش بهش گفته برووو و زنش رو نمیخواد،این اسمش خیانت نیست.فقط این خانم از تنهایی انتخاب بدی کرده.و درواقع خیلی سادست 

چون یه زندگی رو همینجوری ول نمیکنن و برن .

دوما ، برای فرار از بد تو دام بدتر افتاده.یعنی خطرر و پشیمونی مطلق

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
بله...دین اسلام کامله...ولی مجری های دین ناقصن...این ربطی به اسلام نداره...

شايد... ولي من اون زمان شروع دين اسلام نبودم... الان بايد دينمو درست نشونم ميدادن كه ندادن... من همه ش كثافتكاري و دزدي و دغلبازي و هرزگي و تنوع طلبي ديدم كه هر كدوم به نوعي سرپوش روش گذاشته شده و اسمشو عوض كردن. الان شوهر اين زن يه آدم كثيف و حيوون بوده كه زنشم به اين روز افتاده. اگه آدم بود كه زنش سر خونه زندگي خودش بود. زنه هم عقل نداشته البته وگرنه اينكارو كه كرده به ضرر خودشه حالا اصلا به بحث گناهش كار ندارم.

من گفتم كار اون زن تاييد نميكنم. ولي اگه قوانين ما ناقص و مسخره نبود اصلاً نبايد به زن شوهر دار ...

دختره میگه مرده پیرتر بود ولی من به قصد ازدواج رفتم .

ازطرفی ناراحتی کلیه داشتم ، شوهرم گفت تو جرا این قد مریضی 

یه پولی از اون آقا قرض کردم اومدم پسش بدم یهو دیدم شوهرم بی اجازه از تو حسابم برش داشته باایتکه مغازه داره وبشدت پولدار

حالا مردی که منو گول زده با خوش زبونی که توو می خوام بیا باهم ازدواج کنیم اون لیاقتت نداره ،بعد سواستفاده ی زوری ،بهم پیام داده ج.ن.د.ه و اینکه بهش گفتم چرا اغفالم کردی گولم زدی ؟اونم با پررویی ،گفته تو ازم اخاذی کردی پولش پس بدم .

میگه چن سال بوده من بی خبر بودم از دوران حاملگیم  و میگه مادر پدرم وشوهرم هرکدوم میگن خونه ما ...

ناراحت شدم حرفم رو پس میگیرم.ولی باید برونیم که نود و نه و نه دهم درصد اخرش همین میشه اون یک دهم درصد که میان میگیرن هم شانس میارن مرد چشم و گوشش کر میشه

ما ملت حسينيم