2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونم از ترس وقيح ٥٠ تا صلوات فرستادم😂

واقعا که😒

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
خب خداروشکر  به بچه های همه پیشنهاد شده😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

والا 

یادمه یه بار یکی تاپیک زد که چطوری بچمو واردمدلینگ کنم همه گفتن ما اطلاع نداریم ولی خیلی دوس داریم.الان اینجا همه پیشنهادشو داشتن و رد کردن 😐

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
مثل تیزهوشانه ک همه قبول شدن ولی نرفتن

باید قبول کنیم حسادت جزیی از وجود خانومهاست مخصوصا تو ایران 

محاله یکی ی چیز خوب بگه دیگران نیان بگن ما بهترشو داریم 😐😐

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من یکی میدونم الکی هر بچه ای رو واسه مدلینگ نمیخوان. نه فقط باید چهره اش خوب باشه، باید اروم باشه و بلد باشه عکس بگیره

اینجوری هم نیست یکی یک بچه رو تو خیابون ببینه بهش بگه بیا مدل شو! اکثر پدر و مادرا هم آرزشونه بچه هاشون مدل شن

من دوس داشتم پسرم مدل بشه خیلیم خوبه چه بدی داره؟ خودمم خیلی مدلینگ دوس دارم همیشه ارزو داشتم مدل بشم🤗😇

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!