2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
کمکی بهش میدی سپیده؟ شیرت کمه؟ خامه بخور شیرت چرب میشه بهتر وزن میگیره حموم هم تو رشد بچه تأثیر داره ها
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره کمکی هم میدم الان خوب وزن میگیره یه مدت وزن نمیگرفت
یارب این نوگل خندان که سپردی به منش/می ‌سپارم به تو از چشـم حسود چمنش/گر به سرمنزل سلمی رسد , این باد صبا/دور باد آفت دور فلک از جان و تنش ...
یه بار محیا تو حال ساکت داشت نگاه میکرد این ور رو اون ور رو ... تلوزیون داشت فیلم نشون میداد که یه بچه کوچیک گریه میکرد ....یهویی محیا زد زیر گریه که نگو
*** دختر زیبای ما (محیا)خانم 1393/3/30اومد بغلمون و همه ی زندگیمون شد خدایا شکرت ***
ممکی جون تو بغلت بگیرش و راه ببرش رو دستت طوری بگیرش که به جای واکسنش نخوری دردش میگیره سعی کن بخوابونیش تا کمتر دردو حس کنه
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
سلاااااام. وااااای جمعتون جمع بوداااااا.... چ خوبه ک بیاید همتون هر روز
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.