2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51641 بازدید | 5586 پست
دوستای عزیز و بلور جون نماز و روزه هاتون قبول باشه  لطفا برای استخدام شدن منم دعا کنید🙂🥰 ...

توکل به خدا عزیزم

ان شالله استخدام میشی❤️

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
سلام عزیزم.من ۱ روزو نیم نماز قضا خوندم🤦‍♀️ دارم رو به تحلیل میرم🤕بعده ماه رمضون باید بیشترش کنم

سلام عزیزم قبول باشه 

التماس دعا 

خودمم به سرم زد تا آخر ماه رمضان تگ نکنم 

شایدم نکردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی دارم ولی نمیدونم چقدره دقیق

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

من ایتا گروه دارم برای نماز قضا دوست داشتی بگو لینک بدم بیاید عضو بشید یاعلی ❤

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

سلام عزیزم میشه روند تاپیکو بگید؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313 https://harfeto.timefriend.net/16369778896632
وای من انقدر نماز صبح قضا دارم که خدا میدونه 

همیشه اگه نمیتونی صبح ها پاشی

نماز صبحتو همراه با نماز ظهر بخون

برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا امام زمان(عج) صلوات بفرستید .الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دارم تا دوسال پیش می خوندم  دخترم که دنیا اومد بزرگ شد دیگه نمیزاشت نماز بخونم منم زده شدم و ...

دقیقا مثل من یه دقیقه هم نمیزاشتم وقت نمازم بگذره ولی بعد بچه زده شدم الان یه ساله نمی‌خونم البته روزه میگیرم 

منم خیلی دارم ولی نمیدونم چقدره دقیق

سلام عزیزم. منم حدودی رو به بالا در نظر گرفتم برای خودم

اگه دوس داشتی با ما بخونی بهم بگو تا شنبه ها تگت کنم

من ایتا گروه دارم برای نماز قضا دوست داشتی بگو لینک بدم بیاید عضو بشید یاعلی ❤

خیلی عالی😍 قبول باشه

منم زیاد دارم حدود ۸ تا ۱۰ سال

دقیقش رو نمیدونم 

از قبل عید شروع کردم به خوندن

امیدوارم بتونم از پسش بربیام

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |