2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51641 بازدید | 5586 پست
سلام عزیزان  من قراربود ماهی یه بار بیام گزارش بدم،ماه پیش نتونستم عکسو بزارم. از اول فروردین ...

سلام دوستان گلم 

من تو خرداد ۷روز نماز قضا خوندم.

برنامه ام اینه که تو تیر ۸روزنمازقضا بخونم به امیدخدا.

از همگی التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهری میشه من رو هم تگ کنین؟ ان شاء الله با این پیام شما یه همتی کنم، منم بخونم.

سلام عزیزم. متاسفانه نتونستم تگت کنم اگه یه زمانی اسم کاربریتو تغییر دادی بهم بگو تگت کنم

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

سلام عزیزم عجب تاپیک مفید و طولانی داری😍😍منم نماز قضامو همراه نماز اصلی میخونم ولی حساب نمیکنم

شما حساب میکنید؟ 

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

دروغ چرا من نماز هام رو کج و کوله خوندم.

میدونی یه روز میخوندم هفت روز نخوندم.

و من هم میخوام جبران کنم 

تا زنده‌ام و سالم هستم بخونم نماز های قضام را تا توی گردنم نباشه

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

عههه تاپبک از سال۹۸عهه،چقدر دنباله دار و خوب😅🥰منم میخوام شرکت کنم....نمازای قضام زیادهه حتی نمیدونم چقدره چندسالهه الان😔😔چطوریه باید اینجا بگم؟

بعد از پاک شدن از پریودم منم میام،لطفا تگم کن یلدم نره اسی جان