2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 5586 پست

سلام به دوستان نازنینم. امیدوارم ایام به کامتون باشه و عیدتونم مبارک  

منتظر گزارشای قشنگتونم🥰 

راستی دوستانی که به هر دلیلی مایل نیستن تگشون کنم حتما بهم اعلام کنن🌹

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
سلام به دوستان نازنینم. امیدوارم ایام به کامتون باشه و عیدتونم مبارک     منتظر گزارشای قش ...

عزیزم لطفا منو باز تگ کن . حداقل بهم یادآوری می شه واسه نماز قضا . مرسی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بلور جان . خوبی ؟ عزیزم ممنون که هر هفته به یادمی . یه سوال ازت داشتم . یه نفر تو اینستا هست ک ...

سلام عزیزم  فدات😍

والا من مطمئن نیستم اما فکر میکنم دور از جون شما این جور نمازها رو برای کسی میخونن که در قید حیات نیست 

البته من کلا نظر شخصیم اینه که از بیخ و بن مشکل داره🤗 

یعنی عقل و منطق من نمیتونه همچین چیزیو بپذیره 😶

ولی من در کل اطلاعات دینیم ضعیفه. رشته تحصیلیمم نبوده.  از مرجع تقلیدتون سوال کنید بهتره

سلام عزیزم  فدات😍 والا من مطمئن نیستم اما فکر میکنم دور از جون شما این جور نمازها رو برای کسی ...

ممنون گلم🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
@حکمتخدا     @قطره_اشکی_در_مرداب     @سمیراممم14    

سلام دوستای گلم

من یک ونیم روز خوندم.پسرم بیمارستان بستری بود نتونستم بخونم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام دوستای گلم من یک ونیم روز خوندم.پسرم بیمارستان بستری بود نتونستم بخونم

سلام عزیزم قبول باشه😘

ای بابا😢 چرا آخه؟ الان خوبه؟

سلام عزیزم قبول باشه😘 ای بابا😢 چرا آخه؟ الان خوبه؟

سلام فدات شم❤

با تب ۴۰ بستریش کردن

عفونت بدن داشت.بعدشم اسهال.

از امروز داره بهتر میشه.

انشاءالله همه همیشه سالم وسلامت باشن 🤲🤲🤲🤲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام فدات شم❤ با تب ۴۰ بستریش کردن عفونت بدن داشت.بعدشم اسهال. از امروز داره بهتر میشه. انشاءالل ...

ای بابا😣 توکل به خدا 

خداروشکر که خوبه 

ان شالله همیشه سلامت باشید🌹

ای بابا😣 توکل به خدا  خداروشکر که خوبه  ان شالله همیشه سلامت باشید🌹

قربونت برم❤❤❤

انشاءالله شما هم همیشه سلامت باشین🤲🤲

سلام عزیزم خوش اومدی  چشم . پس مو امروز هم تگت میکنم که شنبه آینده فراموش نکنم

ممنون🤩

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

سلام..من یه مدت یه دفتر درست کردم واسه نماز قضاهام...یه مدت خوندم دوباره بینش فاصله افتاد

دوباره به امید خدا میخام شروع کنم

ممنونم منو صدا میزنید

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙