2777
2789
به نظر من که وحشتناکه! اخه چرا میخوای اینکار رو بکنی؟ چرا یه استادی انتخاب نمیکنی که همسن و سال خودت باشه و بچه داشته باشه؟
به نظر من اگه همچین استادی هم تو دانشکدتون نیست فعلا انصراف بده یا مرخصی بگیر تا یه مدتی که ببینی همچین استادی می یاد.
خیلی خنده داره چه فکرهایی میکنی ههههههههههه

وا ارنج جون این دیگه چه راهنمایی هست که کردی

عزیزم اصلا هم زشت نیست و ناراحت نمیشه با همین استاد بگیر وزودتر درست وتموم کن راحت شی بابا
شما که تنها شاگرد استادتون نیستید .فقط هم شما نیستید که ازدواج کردین و بچه دارین مطمئن باش اون با این موارد زیاد روبرو شده واصلا هم براش مهم نیست شما خودتون حساس هستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نارسیس جون این خانوم یه جوری نوشته انگار میخواد بره با استادش ازدواج کنه!!!! اخه سن دانشجو با سن استاد با موقعیت خانوادگی و ... چه ربطی به پروژه داره
هزاران هزار ادم توی کل دنیا با متاهلی و پروژه درس خوندن و پروژ] انجام دادن و .... بابا دست از این مسخره بازیها و لوس بازیها بردارین. ما که درسخوندیم و دکتری هم گرفتیم نه مامانمون فهمید من کی امتحان دارم، نه استادم فهمید من متاهلم یا مجرد یا بچه دار؟؟؟؟ پروژه ام هم 3 سال طول کشید!/
سلام بچه ها من تازه خونه خریدم کابینت نداره تو رخدا اگه کسی کابینت دست دوم سراغ داره یه ندا به من بده بخدا دارم دیونه میشم تمام اساسم تو اشپزخونه پخش رو زمنی کمکم کنید 7 تا 8 متر احتیاج دارم اگه دارین برام ایمیل بفرستید برا فیمت با هم صحبت کنیم ممنون