2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
متنی طنز درباره معنی 9 کلمه ای که از زنها میشنوید و کاربرد آنها در زندگی زناشویی

1. خبٌ : این کلمه ‏ای است که زنان برای پایان دادن به مکالمه‏ هایی استفاده می‏کنند که در آن حق با آن‏هاست و شما باید خفه‏ بشوید.‏

2. پنج دقیقه : اگر مشغول لباس ‏پوشیدن است یعنی حداقل نیم ساعت. هرچند پنج دقیقه دقیقاً معادل پنج دقیقه است اگر به شما پنج دقیقه بیش‏تر زمان جهت تماشای فوتبال داده شده باشد.‏

3. هیچٌی : این آرامش قبل از توفان است. معنی و مفهوم آن این است که باید به شدت گوش‏ به‏ زنگ باشید . بحث‏هایی که با هیچی شروع می‏شوند، غالباً با خبٌ تمام می‏شوند.‏

4. بفرمایید: این کلمه اصلاً ربطی به اجازه دادن انجام کاری ندارد. "اگه جرات داری" در آن مستتر است .

5. آه بلند : این در حقیقت یک کلمه محسوب می‏شود که معمولاً درست فهمیده نمی‏شود. آه بلند یعنی او فکر می‏کند شما یک احمق به‏ دردنخور هستید و او نمی‏داند چرا دارد وقتش را با ماندن و بحث با شما سر هیچٌی تلف می‏کند .

6. اشکال نداره : این یکی از خطرناک ‏ترین جملاتی است که زن شما ممکن است به شما بگوید. اشکال نداره یعنی اون به زمان طولانی‏تری احتیاج دارد که تصمیم بگیرد شما چگونه باید تاوان این اشتباه‏تان را پس بدهید.‏

7. ممنون : از شما تشکر می‏کند. فقط بگویید خواهش می‏کنم. هیچ حرف اضافه‏ای نزنید . خیلی ممنون می‏تواند نشان دهنده یک خطر بالقوٌه باشد .

8. اصلاً هرچی : این ترکیب برای گفتن مرده ‏شورت رو ببرن استفاده می‏شود .

9. نگران‏ش نباش عزیزم، خودم انجام می‏دم: یک جمله بسیار خطرناک دیگر. به معنی آن‏که این کار به دفعات متعدد به شما محول شده و حالا تصمیم گرفته خودش دست به کار شود. این حالت معمولاً منجر به حالت‏ی خواهد شد که شما بپرسید چی شده؟

یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سپیدار جون من مطالبرو تو یه تاپیک دیگه خوندم !! ازشون اجازه گرفتم و
با ذکر منبع مطالب رو برای یک سری که نیاز به کمک داشتن گذاشتم الان که اومدم به اینجا سر بزنم رفتم تو ادرسی که گذاشتین خودمو دیدم!! متوجه شدم منظورتون من هستم!! اگر میدونستم شما گذاشتین و یا ناراحتتون میکنه اصلا این کار رو نمیکردم ولی در مورد خودم من خیلیم خوشحال میشم کسی مطلبم رو منتشر کنه و مطلب بتونه به درد کسی بخوره...در هر صورت باز هم عذر خواهی میکنم...

چشام و که می بندم خدا میاد تو ذهنم با یه لبخند مثل اون پرستار که دستشو گذاشته روبرو بینیش و میگه: هییییییییسسسسس بنده ی من! به من اعتماد کن.. سبحان الله یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری وارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی من حیث لا احتسب یارب العالمین
در ضمن من و سلیا دوست های بیرونه نت هم هستیم و کاملا منو میشناسه و من هم برای روند تاپیکش هر کاری از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.....الانم تمام پست هارو پاک کردم عزیزم
چشام و که می بندم خدا میاد تو ذهنم با یه لبخند مثل اون پرستار که دستشو گذاشته روبرو بینیش و میگه: هییییییییسسسسس بنده ی من! به من اعتماد کن.. سبحان الله یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری وارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی من حیث لا احتسب یارب العالمین
سلام سپیدار جون چقد جالب بود ممنون
به به هلی خانم اینطرفا !
سلیا جون تله پاتیه دیگه یکی میاد همه میان ....دیگه. یکم عجیبه فقط:-D
مطلب بذارید بیایم بخونیم روح تازه کنیم دلم براتون تنگه اما نتم ووصل نشده درست شه میام ازخجالتتون درمیام
....
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=634939&PostID=29345084#29345084

zizo
+1
1392/11/28 4:32 ب.ظ

بچه ها کاربری به نام عجول تاپیکی زده که از بقیه درخواست کمک کرده ،پسر 15 ماهه اش بیماری نقص ایمنی مادرزادی داره که خیلی خطرناک و کشنده است، برای زنده موندنش باید عمل پیوند مغز استخوان بشه که خرجش در بهترین حالت 50 میلیون هست، ادرس و شماره تلفن بیمارستان و دکترش رو هم داده به علاوه شماره خودش ، بچه ها با بیمارستان تماس گرفتن که اونا هم وجود بیماری به این نام رو تایید کردن، اقای زاهد هم تاپیکشون رو سنجاق کردن که بقیه ببینن و کمک کنن، بعضی از دوستان هم قراره با چند تا از خیریه ها هماهنگ کنن
تا الان حدود 5 تومن جمع شده
زهرا خانم بوشهری هستن و قرار بود با ابولفضل کوچولو برای معالجه بره تهران که متاسفانه پسر کوچولوش دچار اسهال خونی میشه و الان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر بستریه
هر کس هر چقدر که در توانش هست دریغ نکنه خواهشا میتونید از امضاتون شروع کنید ، ادرس کمپین حامیان ابولفضل و شماره کارت مادرش تو امضام هست،
اینم ادرس تاپیک زهرا خانم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647&PageNumber=35
1 کاربر این مطلب را پسندیده است
در بهبودی فرشته ی 15 ماهه ابوالفضل نازنین ، سهیم می شوم؛ و دوست ندارم مادری شاهد زجر کشیدن فرزند دلبندش باشد. شمارت کارت6104337079246631 به نام زهرا انصاریhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?
سلام سلیا جون مرسی از تاپیک خوب و اموزندت.تورو خدا ادامه بده.من نشستم نکته برداری میکنم.تا جایی هم که بشه به دوستام اطلاع میدم که به این تاپیک غوق العادت سر بزنن. خیلی ممنون که اطلاعات خوبت رو در اختیار همه قرار میدی.امیدوارم همیشه شاد وخوشبخت باشی و در کنار همسرت بت ارامش زندگی کنی.
ساناییل جان ، ممنون. نمیدونم اگه بچه ها یه کم انرژی میزاشتن اینجا ، واسه منو سپیداری و مامان اسرا هم بیشتر انرزی میموند ولی خوب ، دلم نیومد این متن زیبا رو نخونید

در عصر یخبندان بسیاری از حیوانات یخ زدند و مردند.خارپشتها وخامت اوضاع رادریافتند. تصمیم گرفتند دورهم جمع شوندو بدین ترتیب همدیگررا حفظ کنند.وقتی نزدیکتر بودند گرمتر می شدند ولی خارهایشان یکدیگررا زخمیمی کرد به همین خاطر تصمیم گرفتند ازهم دور شوند ولی به همین دلیلاز سرما یخ زده می مردند.ازاین رو مجبور بودند برگزینند یا خارها ی دوستان را تحمل کنند، یانسلشان از روی زمین بر کنده شود.دریافتند که باز گردند و گردهم آیند. آموختند که، با زخم های کوچکیکه همزیستی با کسی بسیار نزدیک بوجود می آورد، زندگی کنندچون گرمای وجود دیگری مهمتراست.و این چنین توانستند زنده بمانند.... درس اخلاقی : بهترین رابطه این نیست که اشخاص بی عیب و نقصرا گردهم می آورد بلکه آن است هر فرد بیاموزد با معایب دیگرانکنارآید و محاسن آنان را تحسین نماید. وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم ؛ پیدایش که کردیم دنبال عیب هایش میگردیموقتی که از دستش دادیم در تنهائی دنبال خاطراتش میگردیم(ژان پل سارتر)
دوستای گلم سال نو را پیشاپیش بهتون تبریک میگم
امیدوارم سال پر برکت پر عشق و امید و شادمانی برای تک تکتون باشه و عشقتون هر لحظه شکوفاتر و ماندگارتر از قبل بشه ...
موفق و موید باشید .
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830