2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
شیوه مدیریتدهن در برابر شکست :

بدن شما مثل ماشینتون میمونه که فرمونش مغزتونه
باید ماشینو به خوش بینانه ترین شکل ممکن حرکت بدید،هر زمان وارد لاین منفی شدید با این روش ها تغییر لاین بدید:

1. گفتگوی درونی +
2. ورودی های +
3. تو همون لحظه تصمیم بگیرید روزتونو بسازید
4.امروز تصمیم بگیرید از افسوس ها گذشته دلتونو پاک کنید
(شرح در ادامه)
ر مورد گفتگوی درونیه +:
سریع نعمتهایی که دارید و بشمارید و شکر کنید ، اگه یه عضوی از بدنتون بیمار شده ، بگید خدایا شکرت که تا الان سالم بوده ، خدایا شکرت که بقیه اعضام سالمه ، خدایا شکرت که یه عمری سالم بودم
. اگه مشکل مالی داشتید بگید خدای روزی رسسانه من ، به بهترین شکل مشکلمو حل میکنه. اگه کسی ناراحتتون کرده ، تو ذهنتون انتقادش نکنید ، شاید شما هم با اون سطح فکری و شرایط زندگی که اون ادم داره بودید همین کارو میکردید. افکار منفی به هر شکلی که وارد ذهنتون میشه رو کنار بزاررید و + جایگزینش کنید وقتی یه مشکلی دارید که هی تو ذهنتون بار - داره، کاغذ و خودکار و بردارید و بنویسید بدترین اتفاقی که بیوفته چیه ؟ یعنی بدترین اتفاقی که ممکنه بیوفته چیه؟ حالا واسه اون شرایط راه حل پیدا کن ، و خودتو وفق بده و برگرد زندگیتو بکن ، به استقبال اتفاقی که نیوفتاده نرو . از این شرایطی که الان هستی هم بدتر هست و اون شرایط بدتر هم راه چاره داره ، پس الان که تو شرایط بهتری هستی چرا خودتو اذیت میکنی . بچه ها شما از ادم بی سواد انتطار دارید براتون نامه بنویسه ؟ وقتی این کارو نمیکنه ناراحت میشید و غصه میخورید؟
پس اگه تو زندگیتون به ادمهای نااگاه برخوردید ، که با رفتارشون شما رو ناراحت یا عصبی میکنن فرمون مغزتونو دستشون ندید ، اجازه ندید افسار احساساتتون دستش باشه . به خودتون بگید از سر نااگاهی این کارو کرد یا بلد نیس کار صحیحو انجام بده . هر کس بتونه شما را ناراحت یا عصبی کنه بدونید افسار زندگیتون دست اونه ، خودتون مدیر ذهن و روحتون باشی
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
اینا قبلا توصفحه 38 سلیا جووون نوشته بودن من دوباره خوندم

به نظرم دوباره بخونیم بهتره

مخصوصاخودم که انگار یادم رفته بود و دفعه اول بود میخوندم
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به استقبال اتفاقی که نیوفتاده نرو

دقیقن 90% چیزایی ک نگرانشونیم هیچوقت اتفاق نمی افتـن .. فقط و فقط انرژی و وقتمون رو تلف فکرای منفی میکنیم ک هیچوقتم ب واقعیت تبدیل نمی شن ..
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
نکاتی برای روابط عاشقانه همسران

1: وقتی روابط شما خوب است از تمام صفات مثبتی که در ارتباط با همسر خود به فکرتان می رسد فهرستی تهیه کنید. هر زمان که روابط شما تیره شد این فهرست را بخوانید.

2:وقتی با یکدیگر مخالف هستید یا بحث می کنید از به کار بردن عباراتی نظیر "تو هرگز" یا "تو همیشه" اجتناب کنید. این عبارات به ندرت درست از آب در می آیند. حتی اگر صحت هم داشته باشند. به زبان آوردن آنها طرف مقابل را تغییر نمی دهد.

3:با استفاده از مدادهای رنگی مختلف بر روی یک کاغذ ساده پیغام های عاشقانه بنویسید سپس از آنها به عنوان کاغذ کادو برای هدیه ای که به همسرتان می دهید استفاده کنید.

4:ما به دوست داشتن افرادی تمایل داریم که خودشان هستند و به آنچه که نیستند تظاهر نمی کنند. پس خودتان باشید و دوست داشته شوید.

5:اشتباهاتی را که در حق شما مرتکب شده اند بر روی شن و خوبی ها را بر روی سنگ مرمر بنویسید.

6:به جای اینکه بر نداشته های خود تمرکز کنید روزانه مقداری از وقت خود را برای شکرگزاری به خاطر آنچه که دارید بگذارید. اول صبح تا آخر شب بهترین زمان برای این کار است.

7:وقتی رابطه تان با همسرتان خوب است مشکلات را با او در میان بگذارید. در چنین لحظاتی است که احتمال پیش آمدن سوءتفاهم بسیار کم است.

8:مکررا برنامه هایی را ببنید که در آنها بر برتری یک رابطه عاشقانه نسبت به شادی ناشی از ثروت تاکید می کنند. برای پول درآوردن یا رسیدن به موفقیت...انسان هایی را که دوستشان دارید نادیده نگیرید.

9:حسادت اغلب یک احساس نهفته است . اگر به داشته های دیگران حسادت می ورزید..می توانید از گیاه کاسنی برای درمان این احساس استفاده کنید. میوه درخت راج نیز برای حسادت مفید است.

10: اعتماد کردن به دیگران قیمتی دارد و آن اغلب ناامید شدن شماست.

11:به اندازه شروع یک رابطه جدید ..برای دوام و حفظ رابطه خود انرژی صرف کنید و مصمم باشید..

: وقتی روابط شما خوب است از تمام صفات مثبتی که در ارتباط با همسر خود به فکرتان می رسد فهرستی تهیه کنید. هر زمان که روابط شما تیره شد این فهرست را بخوانید.
به استقبال اتفاقی که نیوفتاده نرو

دقیقن 90% چیزایی ک نگرانشونیم هیچوقت اتفاق نمی افتـن .. فقط و فقط انرژی و وقتمون رو تلف فکرای منفی میکنیم ک هیچوقتم ب واقعیت تبدیل نمی شن ..

دقیقا سپیدارجووون من اون موقع ها تمام ذهنم فکرای منفی بود و همش توذهنم خودمو اماده میکردم واسه اتفاقی نیوفتاده بود

ولی الان خداروشکر خیلی بهترم

صبح ها بلند میشم میگم سلام زندگی نفس کشیدن خوشبختی پنجره رو باز میکنم به تمام خوبی ها میگم خونه من اینجاست یه بشکن میزنم که یادشون نره به انرژی های منفی میگم برین بیرون جای شما اینجا نیست بعد هم عود روشن میکنم که کلا برن بیرون
عالیه اعظم جون

منم ی مدت اینجوری شده بودم البته بیشتر تحت تاثیر افراد منفی محیطم بودم تا اینکه تصمیم گرفتم دیگه فکرای منفی نکنم بهترین راهشم اینه ک فقط در لحظه زندگی کنی .. ینی صب ک پا میشم ب خودم میگم من باید امروز رو عالی زندگی کنم و واقعن حس میکنم بزرگترین وظیفم قشنگ ساختنه امروزمه ...
مامان ویانا خوش اومدی
مامان کوروش و سپیدار عزیز ممنون از راهنماییتون دیروز شوهرم برام کارو خرید با ی شاخه گل آورد و ازم معذرت خواهی کرد منم گفتم دیگه باهات لج نمیکنم و توام بهم فحش نده فعلا که اوضاع خوبه
خدایا سپاسگزارم🌺❤
:به اندازه شروع یک رابطه جدید ..برای دوام و حفظ رابطه خود انرژی صرف کنید و مصمم باشید..

واقعا خیلی اعتقاددارم البته جدیدا

قبلا فکرمیکردم حالا که بهش رسیدم دیگه مال منه ولی واقعا باید هرروز عاشق تر باشیم
افرین نفمه جوووون دیدی إمکان نداره خدای بزرک که خودش منشأ عشقه.

جواب عشقو نده

بس قدر شوهرتو بدون ....جون اون هم دوستت داره

شاد باشی...و قدر أین لحظاتو بدون.....