2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
16.می دانید وقتی مرد می بیند زنش با یک لیوان شربت به استقبال او می آید ؛ چقدر آرام میشود ؟

17.خانه ی دل پذیری برای حضور شوهر آماده کنید.

18. چند دقیقه قبل از ورود همسرتان کارهای خانه را کنار بگذارید و لباس هایتان را مرتب کنید.

19.اگر شوهرتان ظهر کمی دیر تر می آید ، بهتر است منتظر بمانید و نهارتان را با او بخورید.

20. متوجه باشید همسرتان که از سر کار می آید ؛ نیاز به محیطی آرام دارد .
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

چندتا لقب یادم بدین فعلاکه شکست خوردم البته پری شدم یکم قاطی دارم

خوشکل جان عزیزم نفسم

اینا قدیمی شدن ازبس صداش کردم

پلیز پلیز پلیز help me
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعظم جون
نیازی نیست حتما از کلمات جدبید استفاده کنی تغییر لحن و حتی ی کم لطیف صدا کردنم خیلی میتونه خوب باشه ....

سرورم
سالارم
سلطانم
مرد من
عزیزم
عشقم
عمرم
نفسم
جیگرم
جیجرم
همراهم
همرازم
قلبم
روحم روانم
سوپر من من
بابایی (از زبون بچه ها باهاش حرف بزنید و یا با لحن بچه گونه)

پسرم (از این کم استفاده کنید چون مردا دوست ندارن بچه تصورشون کنید فقط ی جاهای خاص استفاده کنید)

امیدم و
امینم (البته قبلش براش روشن کنید منظورون چیه تا دچار سو تفاهم نشن خخخخخخ)
جوجوی من یا پیشی من

جوجو بشم جیک جیک کنم گربه میشی منو بخوری(از تیکه های که همسرم خوشش امد)

به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
اسرا جون که خیلی کامل نوشت

عجقی
قهرمان
حاجی اقا(با همون لحنی که مادربزرگم پدربزرگمو صدا میزنه ، چون دیدم همسری از رفتار مادربزرگم خوشش میاد، وقتی میومدم تو ماشین هی با همون ناز و ادای مادربزرگم میگف حاجییی آققا، کاملا هم طنز میگم)
اگه زن و مرد باهـم یه دنیای مشترک و فوق خصوصی داشته باشن ک بتونن توش همه مشکلات و سوء تفاهمـات رو راحت حل کنن هیچکس نمیتونه بینشون فاصله بندازه ..

سپیدار جونم یه کم در موردش توضیح میدی ؟ خیلی این حرفو قبول دارم ولی اون دنیا هنوز واسمون ساخته نشده، حس میکنم اگه غلام چشمع گو باشم این دنیا واسه همسرم ساخته میشه ولی چیکار کنم که این دنیا واسه جفتمون باشه؟
زن و مرد باهـم یه دنیای مشترک و فوق خصوصی داشته باشن ک بتونن توش همه مشکلات و سوء تفاهمـات رو راحت حل کنن هیچکس نمیتونه بینشون فاصله بندازه ..

سپیدار جونم یه کم در موردش توضیح میدی ؟ خیلی این حرفو قبول دارم ولی اون دنیا هنوز واسمون ساخته نشده، حس میکنم اگه غلام چشمع گو باشم این دنیا واسه همسرم ساخته میشه ولی چیکار کنم که این دنیا واسه جفتمون باشه؟

منم مث سلیا جون فکر میکنم ...چطور میشه این دنیا برای ما هم باشه چون مردها مث ما در تلاش نیستند ما میتونیمن این فضا را ایجاد کنیم بر اشون اما برای خودمون خیلی سخته البته خودم فکر میکنم تا همسرم تو اون امنیت و ارامش قرار نگیره این دنیا را نمیشناسه پس اصلا به فکر خلقش هم نمیوفته اما باید صبر داشتن زیادی میخواد که کار را مشکل میکنه
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
بچه ها من شوهرم خوبه

مشکل از منه

افسردگیم خوووووب شده بود دکتر نمیرم نمیخوام دارو مصرف کنم اینجا مشاور نداره ولی یه هفته بد شده بودم

بچه ها ممکنه بخاطر پریدیم باشه

امروز که غسل کردم انگار بهترم قبل از رفتنش بغل کردمش و بوس گفتم ببخش یه هفته خوش اخلاق نبودم

گفت اشکالی نداره به چیزای خوب فکرکن بدارو فراموش کن ...

حالا تمرین میکنم تا شب که یکم اسمهای جدیدی که گفتین صداش کنم

من میدونم که بکمک شما به امیدخدا خیلی خیلی پیشرفت میکنم
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
سلیا جونم و مامان اسرای عزیز

زن و مرد باهـم یه دنیای مشترک و فوق خصوصی داشته باشن ک بتونن توش همه مشکلات و سوء تفاهمـات رو راحت حل کنن هیچکس نمیتونه بینشون فاصله بندازه ..

این جمله نظر خودمه، چیزی ک بهش رسیدم .. من میگم زن باید مایه آرامش مردش باشه ... باید اونقد با مردش مهربون باشه و بهش محـبت کنه که مرد کاملن بهش اعتمـاد داشته باشه .. اگر بتونین قلق مردتون رو پیدا کنید ساختن این دنیا خیلی سادس ..
من نمیگـم همش چشم بگید .. نع از حقتون دفاع کنید اما اون جاهایی ک لازمه جاهای اصلی، اونجا ک پای قدرت و مردونگی همسرتون وسطه کوتاه بیایید .. تو بقیه مواردم لازم نیست غرورش رو بشکنید یا بهش اثبات کنید اشتبا میکنه .. راه برای گرفتن حق زیاده .. تو هر موردی باید خعلی عاقلانه دنبال راهش بود ..
کوتاه اومدن هم فقط و فقط ب نفع خودتونه و بس .. در واقع دارید ب حفظ زندگی خودتون کمک میکنید ..

قبول دارم ک مردا خعلی دیر ج و واکنش نشون میدن ولی باید مداومت و استمرار داشت .. هیچوقت همه چیز اوکی نمیشه ولی میشه اوضاع رو از اینی ک هست بهتر کرد ..

مردا دنبال زن خوشزبون و نرمن .. ی ملکه ی مهربون و خوش اخلاق ک بتونه اون همه استرس و دلهره برای اینده و زندگیشون رو ازشون بگیره .. :)
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
سبیدارجوووون

حرفاتومینویسم تو دفترم هرازکاهی نکاه میکنم

میدونی اینکه به مردمون اعتمادکنیم بهش اعتمادبنفس بدیم تصمیماتش احترام بزاریم

برام سخته انجامش الآن من خونه دارم و اون مغازه داره

ولی حساب کتاب نداره

بطورکلی تمام اختلافات منو محسن سر حساب و کتابه
اعظم جون بهش اعتماد کن ....از خدا میخوام خودش تو حساب کتابش درست بشه اما هیچ وقت
نخواه که بشی مامور حسابرس براش که مردا متنفرن (بعضی ها خودشون میسپرن به همسرشون که با مردای ما فرق دارن)
بلاخره خودش میفهمه یا از ضربه خوردن دیگران به خودش میاد یا خدایی نکرده خودش جایی سرش به سنگ میخوره تازه اون وقتم باید همراهش باشی نه مقابلش و بگی من که گفته بودم ...من عیچ وقت تو مسائل مالی همسرم دخالت نکردم خدا را شکر همیشه هم بهترین کار را انجام داده چون میدونه بهش اعتماد دارم تمام سعیش را میکنه که بهترین انتخاب و رفتار را داشته باشه....

راستی غسل صبر یادتون نره خیلی خوبه ....صبور میکنه ادم را ....برای همه بخصوص من و اعظم جون که زود جوش میاریم خیلی خوبه ....

ممنون سپیدار جون باهات موافقم 100 درصد ...
مردا دنبال زن خوشزبون و نرمن .. ی ملکه ی مهربون و خوش اخلاق ک بتونه اون همه استرس و دلهره برای اینده و زندگیشون رو ازشون بگیره .. :)
مرسی دوستای گلم که وقت میزارید و مطالب مفید مینویسید
من خیلی بداخلاق شدم این روزا البته تقصیر شوهرمم هست خیلی بددهنی میکنه این رفتارش منو سرد میکنه و دیگه دوست ندارم بهش محبت کنم دلمم برای زندگیم و نغمه میسوزه نمیخوام این رفتارمو ادامه بدم یعنی دلم میخواد برای دوباره بهتر شدن زندگی تلاش کنم ولی زبونه شوهرمو چیکار کنم که دلسردم میکنه
خدایا سپاسگزارم🌺❤
اونوقتی نشد ادامه بدم

اخه من خودم سیزده سأل مغازه داربودم

دیر میره مغازه تو مغازه نمیشینه میره مغازه کناری.فروش هرشب رو یادداشت نمیکنه

من صبح تاشب دارم بهش کیرمیدم همش میکم من اینجوری حساب میکردم

خلاصه الآن باحرفای شما فهمیدم انکاراعتمادبنفسشو ازش کرفتم

باورمیکنین تمام دلخوری و جروبحث زندکی ما سر همینه.اکه بیخیال بشم فکرکنم تمام دلخوری ها برطرف

میشه.

وکرنه اکه صدتا حرف بکم ده دقیقه بعد میکه میخنده

بس من سعى میکنم روش مغازه داریشو قبول کنم