2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
سلام ببخشید من چندروزی نبودم رفتیم تهران برگشتیم
متاسفانه گند زدم اونجا که میریم شوهرم تحت تاثیر حرفای مادرش قرار میگیره خیلی بد میشه منم همینطور بعد بهم بی احترامی میکنیم گاهی وقتا آرزومیکنم همین مشهد دور از خانواده بمونم دلم برای مامان بابام تنگ میشه اما چون شوهرم اونجا بداخلاق میشه میگم همین دوری بهتره مادرشوهرم مستقیم حرفشو نمیزنه که بده بشه خیلی زرنگ تشریف داره با کنایه میگه حرف دلشو دیگه کم کم داره حالم از این اخلاقاش بهم میخوره و ازش متنفر میشم با اینکه زنداییمم هست مثلا
خدایا سپاسگزارم🌺❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نغمه یکم سعی کن بیخیال بشی

میدونی منظورم چیه

وقتی ما توذهنمون این هست که فلانی بدجنسه یا بد حتی اگه واقعا هم هست ناخوداگاه تمام حرکاتش رفتارش

برامون معنی میده حتی اگه بی منظور باشه

درس من اینکه اونقدر رابطه مو قوی کنم که هیچکی نتونه اونو خراب کنه یعنی وقتی خواهرشوهرم میبینه

من وشوهرم خوب باهم برخورد نمیکنیم مسلمن پررو میشه و سواستفاده میکنه ولی وقتی ببینه رفتاراش وکاراش باعث ناراحتی من نمیشه کم کم خودشو جمع میکنه

فکرکنم جدایی از خانواده بیشترباعث نزدیکی زن وشوهرمیشه

یا دوری ازخانواده بیشترباعث میشه وقتی بهم میرسیم کمتر بدیهارو ببینیم

ایشالله دوباره شادشادشاد باشی
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
به هیچکس اجـازه ندید خوشبختی و آرامشتون رو ازتون بگیــره ..

همیشه تو تیـم شوهرتون باشیــد .. این کاره ی روز دو روز نیستا .. باید بمرور و در طول زمان با رفتاراتون، حرفاتون و عملتون طوری بشید که همسرتون اینـو حس کنه ..

اگه زن و مرد باهـم یه دنیای مشترک و فوق خصوصی داشته باشن ک بتونن توش همه مشکلات و سوء تفاهمـات رو راحت حل کنن هیچکس نمیتونه بینشون فاصله بندازه ..

یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
سلام سلام صدتا سلامم

من شب جمعه بیدارم امدم کارت بزنم ببینید من چه فعالم
خانم ها از قدرتی که دارید غافل نشید ما خانمها میتونیم زندگی هامون را به بهترین وجه ممکن مدیریت کنیم مدیریت قلب همسرامون اولین قدم و راحترین مرحله اشه .....ایمان به توانستن را در خودتون زنده نگه دارید و هر روز مث ی گیاه بهش رسیدگی کنید تا رشدش را ببینید
سلیا جون خیلی عالیه ...من حتما رعایت میکنم ...سپیدار جونم کاملا موافقم....
افرین افرین به اعظم جون ....خیلی خوب داری پیش میری ماشاله ...
نغمه جون ی نکته ارو من خیلی خوب فهمیدم اونم اینه که یکی از کلیدهای رسیدن به قلب همسر احترام به خانواده اش و محبت کردن به انهاست ...امتحان کنید معجزه میکنه .
به قول مشاورم میگه اگه مادرشوهر و خواهرشوهرهات هواتو داشته باشن (با ی کم احترام و محبت میتونن بشن جز هوادرات)
کوهم نمیتونه پشتت را بلرزونه ...که ته مایه همه اینایی که میگیم ی کم صبر و بردباریه ....
موفق باشید ....
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
راستی نغمه جووووووون اینو بدون بد نگفتن راجب خانواده همسر در مقابلش (واینکه جلوی همسرت هیچ وقت جوابشون را ندی) دو تا از رازهای که ی زندگی خوب را میسازه ...
من اخلاقم ی جوریه جواب میدم همیشه سریع ی چیزی میگم نه تنها انها بلکه در مقابل خانواده خودمم همینطورم شوهرمم میدونه 90 درصد حرفها برای ازار دادانشون نیست فقط نظرمه چون همیشه نظرم را رک بیان میکنم پیشش ...و اینکه هیچ وقت گله نمیکنم جرا اینو گفتن یا اینکار رو کردن همسرمم ازم به دل نمیگیره ( چون فکر میکنه چیز خاصی نبوده اگه می بود منم تکرارش میکردم و گله گذاری میکردم پس راحت از کنارش میگذره هم از حرف انها هم از جوابی که من دادم)و خدا را شکر در این مورد با هم مشکل حادی نداریم گرچه مشکلات همیشه هست و گاهی ادم را خیلی میرنجونه واما سعی کن باهاش کنار بیایی ...
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
ی چیز خعلی مهم حفظ اقتداره شوهره ..

همیشه سعی کنید اقتدارش رو حفظ کنید .. اگه اقتدار شوهرتون رو بشکنی یعنی داری دونه دونه آجرهای دیوار زندگیه خودت رو برمیداری و خدای نکرده دیوار روی سر خودت خراب میشه،اونوقت شوهرت دنبال یه بنای ماهر تر از شما میگرده ..
ازدواج تضمین نمیکند که شما برای همیشه با هم خواهید بود

چون فقط یک برگه است

عشق احترام دوستی و تفاهم است

که باعث ماندگاری رابطه می شود.
ی جا ی سری نکته دیدم
کم کم میذارم براتون :)

1. استقلال و قدرت مرد را با سوال کردن زیاد از بین نبرید.

2. آیا میدانید با بعضی از سوال ها مانند تا به حال کجا بودی ، مرد احساس بی استقلالی میکند ؟

3. به فکر کنترل و تغییر شوهرتان نباشد ؛ چرا که اوضاع بدتر میشود .

4.اگر قدرت مرد در خانه تخریب شود ، زن نمیتواند جایگاه آن را در خانه پر کند .

5.آیا میدانید با جدل کردن ، فریاد زدن و سوال های زیاد ، خصوصا جلوی بچه ها قدرت مرد را کاهش میدهید ؟
6. سعی نکنید حرف آخر را در زندگی شما بزنید .

7.مردان بیشتر دوست دارند در کارهایشان به آن ها آفرین گفته شود .

8. اگر شوهرتان یکی از وسایل خراب خانه را درست کرد ، او را تشویق کنید .

9.مردان دوست دارند بخشی از تعریف و تحسین را از همسرشان بشنوند .

10. متوجه باشید که شوهرتان گاهی نیاز دارد با دوستانش تفریح کند .
11. مردان دوست دارند زنان در کارها و خرج زندگی به آنها اعتماد کنند.

12.اگر میخواهید شوهرتان در زندگی رشد کند ؛ باید به او اعتماد کنید.

13.آیا وقتی شوهرتان میخواهد بیرون برود،به او میگویید : من منتظرت هستم, انشا الله موفق باشی ؛ به سلامت , مواظب خودت باش ؟

14.وسایلی که شوهرتان برای بیرون از خانه نیاز دارد مثل کلاه ،شال گردن ، و.. صبحانه را برای او آماده کنید.

15.صحیح نیست مردانتان صبحانه را تنهایی بخورند و شما خواب باشید.