2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
این هفته ، به اقایون بها بدیم ،پرو بال بدیم و از خطاهاشون بگذریم ، یعنی بشیم مثل همون زنای قدیمی که با همین رفتارشون همه کاره خونه بودن ولی تو ظاهر مردا تصمیم گیرنده بودن.

لپتونو میکشم اخر هفته گزارش ندین ،از همین الان حواستون به تک تک رفتارتون باشه ، خرد کردن همسر مممنوعععععععع
هم لفظی و هم عملی ، اونو حلال مشکلا بدونید ، باهاش مشورت کنید حتتتتتی تو مسایلی که فکر میکنید نمیتونه کمک کنه ، یعنی رفتی تو ارایشگاه داره معطلت میکنه ،اعصابت خرد شده ،زنگ بزن بگو بنظرت چی کار کنم اینجوری شده ؟؟؟
بهش ثابت کن بدون اون خیلی کارا مممکن نیست ، حتی تو مسایل کوچچچچچچچچیک . یعنی داری تو اشپزخانه اشپزی میکنی بگو عزیززززززم من دستم نمیرسه میشه اون ظرفو از بالای کابینت بدی؟ وقتی داد ماچ ماچ ماچ
داری جارو میزنی ،بگو میخام زیر مبلو جارو کنم میشه اینو جابه جا کنی قوی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به سلیای عزیزم
سلیا جونم از بابت تاپیکت زیبا و کاربردیت ممنون

سلیا جان ایا میشه خلاصه مطالب مطرح شده تا این صفحه رو در این تاپیک قرار بدی تا از مباحث مطرح شده در کوتاهترین مدت نهایت استفاده رو ببریم
تعداد صفحات خیلی زیاده و مطالب هم خیلی عالیه
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
باشه سلیای عزیزم
ممنونم از تاپیکت خوبت و نکات مفیدت
باز هم اینجا میام
دوستون دارم
بوس بوس
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
اره سپیداری والا من موندم چی کار کنم ؟ انگار دیوارم ،کسی به حرفام توجه نمیکنه،برنامه میدم هیچ کی هیچی نمیگه ، نمیدم میگن بده بیخیال تاپیک میشم شلوغ میشه ، میام سر میزنم خلوت میشه
وااای بجه ها برام سخته انجام دادنش

ازاون روز سعى میکنم کیرندم غرغرنکنم. نکم جرا ایتکاروکردی جرا اون کارو کردی

ولی نمیشه
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...