2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست

پسر من 11 ماهش شده .میشینه .دست میزنه .دو دندون بالا و دو دندون پایین داره.دستش به مبل میگیره و راه میره .سر تا پا نمک شده .

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظشون کنه  پسرت دوسش داره اذیت نمیکنه؟??

خیلی دوسشداره خداروشکر. نه برعکس خیلی مواظبشه نمیذاره کسی نزدیک شه اگه مامانم یا بقیه محکم بوسش کنن دادمیزنه مامان بیا دارن اجیمو اذیت میکنن

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
متولد چندی؟

متولد ۶۳

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پسر من 11 ماهش شده .میشینه .دست میزنه .دو دندون بالا و دو دندون پایین داره.دستش به مبل میگیره و راه ...

خدا حفظش کنه

دخترم😍 عشق قشنگ من😍 تا می تونی بخند، برقص و شادی کن😍😍 رهایی از آن توست....🌹🌹🌹😘😘😘
عزیزم خودت متولد چندی

متولد۶۳

شما همین یه دونه پسر رو داری?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام منم اومدم

شما چی حنانه خانوم چند تا بچه داری??

من دخترم 5 ماه و 19روزشه بهش غذا میدم حریره بادوم و فرنی حالا میخوام چند رو دیگه بهش پوره سیب زمینی هم بدم 

گوشاشو سوراخ نکردم کی سوراخ کنم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
پسر من 11 ماهش شده .میشینه .دست میزنه .دو دندون بالا و دو دندون پایین داره.دستش به مبل میگیره و راه ...

اخ قلبونشششش بشم چه نازه خدا حفظش کنه

2810