2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
اخه دیشب نه اب خورده بود زیاد خیس کرد کلن خودشو مثل روز اول جیش گرفتن هر یکساعت جیش تازه روز اول فق ...

اره من دخترم پوشکه الان یه ماهه بیشتر میبرم دسشویی هر ۱ساعت یه بار ولی اصلا یه بار هم نمیگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مثلا امام ها رو گفتم تا امام پنجم و یک قصه تکراری من درآوردی دارم😁همیشه همونو میگم دیگه بچم تا م ...

کتابهای مخصوص سنش رو بخر براش بخون 

من دخترم خیلی دوس داره ولی خیلی تنبلم

مثل نی نی نازنازو  یا لی لی لجبازه یا گردش داداشی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
الان دیگه باشوهرت مشکلی نداره چندسالته سارا جون 

الان ۳۶ سالمه مشکل که کم و بیش هست ولی نه دیگه مثل اون اول نیس

۰

الان ۳۶ سالمه مشکل که کم و بیش هست ولی نه دیگه مثل اون اول نیس ۰

عه عهپس شمازود ازدواج کردی منم 17خونه خودم بودم و الان 30سالمه مشکلات تو همه زندگی ها هست مهم حل کردن اون است امیدوارم همیشه دلت خوش باشه 😘

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
من مثلا امام ها رو گفتم تا امام پنجم و یک قصه تکراری من درآوردی دارم😁همیشه همونو میگم دیگه بچم تا م ...

رنگها حالا چهره با نقاشی اشکال هندسی ...پازل یه تکه دو تکه ..هوش چین مکعب هوش...بزرگ و کوچیک...اینا رو کار کن صدای حیوونا ⁦:-!⁩⁦(*_*)⁩غذای حیوونا ..

.......خدایا شکرت ....
رنگها حالا چهره با نقاشی اشکال هندسی ...پازل یه تکه دو تکه ..هوش چین مکعب هوش...بزرگ و کوچیک...اینا ...

صدای حیوانات که بعدیکسالگی یاد گرفت بزرگ وکوچیک لگو ها ولی بایدبراش برم پازل و بازی فکری بخرم ممنون عزیزم شما چرانوشتی آهوی تنها ایشالله هیچوقت تنهانباشی 

صدای حیوانات که بعدیکسالگی یاد گرفت بزرگ وکوچیک لگو ها ولی بایدبراش برم پازل و بازی فکری بخرم ممنون ...

شما هم بگین چه بازیهایی میکنین بجز اونایی گفتین چه بازیهایی هیجانی ...حرکتی بدوبدو قایم موشک ماشین بازی جز اینا منم میام میگم مثلاً دیدم بعضی رو بالش اینا بازی میکننذمن بلد نیستم میخام یاد بگیرم چیکار میکنم من نخ بستم با دوتا ماشینش میکشیم دور ستون خونمون بازی میکنیم یه بند حوله هم بستم به ستون بنزین می‌زنیم کارت عابر بانک گذاشتم بنزین می‌زنیمچایی درست می‌کنه میده من میخورم می‌سوزم غذا ....با حیووناش بازی میکنیم اینا توپ پرتاب کردن خوشش نمیاد استخر اونم استقبال نمیکنه نقاشی دوست داره توپ می‌ذارم توی قاشق میندازه توی سطل گاهی خیلی کم شعرم میخونم چشم چشم دو ابرو توپ قلقلی  هنوز درست حرف نمیزنه کلمه یخ‌رده میگه کتابم داره قراره دوباره سفارش بدم هر کدوم خوب بودن میام بهت میگم 

چون طول کشید تا بچه دار بشم و دلایل دیگه که تنها بودم 

.......خدایا شکرت ....

[QUOTE=166765238]شما هم بگین چه بازیهایی میکنین بجز اونایی گفتین چه بازیهایی هیجانی ...حرکتی بدوبدو قایم موشک ماشین ب ...[من راستش بیشتر فقط توپ بازی میکنیم چون کمک ارایشگرم متاسفانه خیلی فرصت نمیکنم وبچمو بدوبدوصبحامیبرم و گاهی بعداظهرا تا میام خونه میشه ساعت 7شب.شام وکارای خونه دیگه واقعاانرژیم کم میشه ولی همین ماشین بازی بالگوهاش خونه درست میکنیم راستش بازی خاصی بلد نیستم فعلا هم سواردوچرخه ش میکنم تایادبگیره باهاش زیاد حرف میزنم الان یادگرفته درمقابل هرکاری که واسش میکنم میگه مرسی گاهی که از چیزی خوششش نیادمیگه دوست ندارم یکی دوهفته هم هست به تلوزیون علاقه نشون میده و میگه تلوزییون رو (به زبون خودش )روشن کن الانم دندونای اون اخریاش نمیدونم اسمش چیه دراومده هم زود به حرف اومد هم 6ماهگی دندونای دراومد زو دم نشست ولی دیر راه افتاد اسم پسرم امیرحسینه 

[QUOTE=166765238]شما هم بگین چه بازیهایی میکنین بجز اونایی گفتین چه بازیهایی هیجانی ...حرکتی بدوبدو ...

خدا حفظش پسرمم عرشیاست 

منم اینایی گفتم از بقیه یاد گرفتم دیدم یاد میدن خوبه زیاد حرف زدیم باهاش من کم حرفم پسرمم از چارماهگی دندوناش در اومد الان ۱۶تاکامل داره اسیابا اخرش دارن در میان

من از کرمان ۳۳ساله بعد از چندسال نازایی و سه سقط خدا بهم دادش ماهی که امپول برا ای وی اف گرفته بودم و منتظر پری بودم که بیاد امپول بزنم تا برم ای وی اف 

پسرکم اومد

برا همین هم خساسیتم زیاده بهش و استرسیم 

مادر و پدر ندارم مادرشوهر کمکم بوده برا بچه داری ولی خب بازم تنها بودم ولی بازم دستش درد نکنه همش که نبود همش تنهاییم 

استراحت مطلق بودم شوهرم کارام میکرد

.......خدایا شکرت ....
متوجه نشدم عزیزم اگه دوست داشتی ازخودتم بگو اسمتون و کدوم شهرین 😍

اشتباه تایپی داشتم گفتی یه قصه از خودت میگی گفتم بمنم بگو تا یاد بگیرم اسم کتابا بعدن بهت میگم کاش یه گروه توی وات داشتیم یا تل 

.......خدایا شکرت ....
خدا حفظش پسرمم عرشیاست  منم اینایی گفتم از بقیه یاد گرفتم دیدم یاد میدن خوبه زیاد حرف زدیم باه ...

خداپدرمادرتو بیامرزه عزیزم خداروشکرروزای سختت تموم شد وکنارکوچولوت هستی

اشتباه تایپی داشتم گفتی یه قصه از خودت میگی گفتم بمنم بگو تا یاد بگیرم اسم کتابا بعدن بهت میگم کاش ی ...

آره موافقم تو واتساپ گروه بزارین اینجوری بهتر میتونیم ادامه بدیم سارا جون کجایی گروه درست کن😉

2810