2777
2789
عنوان

واااای ! یه چیزی هم به این شوهرم بدهکار شدم !!!!عجباااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 26 پست
تقصیر خودته... ببخشید رک میگگم... اما باید تا اون نمیومد نمی رفتی... فوقش دیر میرسیدین... یا اصلا نمی رفتین... بچه اونم هست دیگه!! اون میدونه اگه نیاد تو بچه رو میبری و خودت از پس همه کار بر میاد واسه همین همراهی ت نمیکنه
الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهتا جون من خودم کارمندم شاید کار زیادی نداشته باشم ولی شانس من هر وقت عصر مهمونیم دقیقا همون روز باید یه عالمه بمونم

یا همین دیروز واسه ترمیم ناخن وقت گرفته بودم یه هفته بود کار نداشتیما ولی دقیقا یه ساعت قبل وقتم واسم کار پیش اومد

بازم قضاوت با خودته
ولی من همیشه میگم یه طرفه نرو پیش قاضی

اینجوری که داری یه طرفه میگی معلومه همه بهت میگن طفلکی چه شوهری داری
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
من که هیچ کاری رو تنهایی انجام نمیدم .نه که نتونم.نه...میگم چرا الکی خودمو خسته کنم.شوهرم که مث پروانه دورمون میچرخه.مجبورم خودمو به زحمت بندازم.در ضمن هر دعوایی هم کنیم اون میاد منت کشی...خیالم جمه.البته تا بشه غر غرامو تحمل میکنه.و میندازه به شوخی...البته 90 درصد همیشه من مقصرم.چون تحملم خیلی کمه.
ولی به نظر من هر کاری میخوای بکنی با شوهرت بکن. چون بد در بیاد از سر آدم نمیگذرن.خراب بشه بذار با هم دست داشته باشین توش.دور از جون کوچولوت مریضی اورژانسی که نبوده خودت راه افتادی.
بد میگم؟
عزیزم هر کسی اخلاقی داره

چرا تا کسی از شوهرش حرفی میزنه خیلی ها میان تعریف از زندگیشون

عزیزم همسرته زندگیته اخلاقش دست توئه حالا صبر نکردی قهر بودی عیب نداره خوب نتونسته خودشو برسونه

برا یه موضوع کوچیک چرا زندگی قشنگت رو خراب میکنی قدر لحظات باهم بودنتونو بدونید دنیا و ادم به نفسی بنده یعو رفت و نیامد نیامد

چرا بهترین لحظات درکنار هم بودنها رو با بحث خراب میکنید بهتره درکنارهم بودنتونو قدر بدونید شما یک میوه از این زندگی داری یه بچه که نشون میده عشقی این وسط هست

سر هیچ و پوچ بحث نکن حالا دست پیش گرفت گرفت به مرد حرف رو با دعوا نمیزنن مرد عاشق عشوه و نازه

وقتی باهاش اشتی کرد خودتو لوس کن بگو تو خیلی خوبی مهربونی تو بهترین مرد دنیایی فقط وقتی نیستی انگار یه کوه پشتمو خالی کرده دلم میخواد پیشم باشی

تو همه وجود منی کاش این مشکل رو نداشتی و میتونستی مرخصی بگیری بیایی ببین چی میشه و چیکارها نمیکنه عزیزم
Lilypie Maternity tickers
سعیده جان منظورم شما نیستی در اکثر تاپیکها میبینم تا یکی میگه شوهرم گفت بالا چشمت ابروئه همه میریزن از زندگیشون تعریف کردن
شخصی که تاپیک زده تعریف زندگی لازم نداره راهنمایی میخواد عزیزم
Lilypie Maternity tickers
ممنونم مامان ایفر جون . وی اخه چرا همش ما زنها باید فکر زندگی قشمگمون باشیم . احه مردا هیچی از این زندگی قشنگ نمی خوان که راه به راه به احساس ما زنها ضربه می زنن
والله اگه احساس پس اندازم کرده بودم از اول تولدم تا حالا تموم شده بود .