2777
2789
سلام
دیروز وقت دکتر گرفتم واسه دخترم- به گفته شوهرم چون بتونه از سر کار بیاد ساعت شش گرفنم. تا ۵.۵ حونه منتظزش بودم حالا جلوترش هم بخثمون شده بود تلفنی که می گفتم خب زودتر بیا . همیشه می گه کار دارم
ختی مرخصی هرگز نمی گیره که جایی بریم . هرجا بریم تو همون پنج شنبه و جمعه باید بریم . مگر یه تعطیلی بخوره
منم تا ۵.۵ منتظر موندم دیدیم نیومد رفتم و ساعت ۷ برگشتم اونم هی از ساعت ۶.۵ بهم چند بار زنگ زد منم جواب دادم
حالا که برگشتم خون اون دست پیش گرفته که پس نیوفته منو تحویل نمی گیره و مثلا عصبانی که چرا بهش زنگ نزدم
در خالیکه من بدبخت این همه راه رو تنهایی با کلی وسایل بچه راه افتادم و رفتم
تازه ایم اولیم بار نبود . تمام دکتر و سونو ازمایشگاه تو بارداریمو تنها رفتم جز یکی دو بار . حتی موقع زایمان هم ساعت شش رفتیم بیمارستان ساعت هشت و نیم من و مامانمو تنها گذاشت و رفت سر کار تا ساعت یک و نیم
یعنی موقع تولد بچش هم نبود حتی یکی دو بار دیگه هم بچه رو خودم تنهایی بردم دکتر ( البت چون باهم قهر بودیم و اون بعدا فهمید )
حالا کی مقصره ؟؟؟منظرم بیاد خونه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمی عزیزم درکت می کنم چون منم مثل شما هستم و شوهرم شرایط کاریش جوری نیست که بتونه مرخصی بگیره و من با اینکه شاغل هستم تقریبا تمام کارها را خودم انجام می دم ولی من بودم قبل از رفتن به شوهرم حتما زنگ می زدم چون باهاش قرار گذاشته بودین

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

اخه اون تازه سر وقت هم نیومد . از ساعت شش هم نیم ساعت گذسته بود تا رسید خونه
در حالیکه اگر می خواست به موقع بیاد باید ساعت پنحج و ربع دیگه خونه بود که می تونستیم برسیم همین جوریشم من کلی دیر رسیدم
خب شما باید زنگ میزدی میگفتی من تا الان منتظرت شدم دیگه خودم میرم توام به کارت برس چون نوبتمون از بین میره دیر برسیم ... به نظرم اینجا شما مقصر بودی ... خب بعضی مردا تعهداتشون نسبت به کارشون زیاده
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
نازی و یاسی جون شرایط آدما با هم فرق می کنه همه زنا دوست دارن همیشه شوهرشون کنارشون باشه ولی گاهی واقعا نمیشه

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

شاید شرایط کاریش اینطوریه
اینو میگم چون خودم کارمندم
دوست داری همش مرخصی بگیره اخراج شه بعد کلا در خدمت شما باشه؟
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
نازی یاسی چرا تحریکش می کنی؟
خدا رو خوش نمیاد
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
اخه ساعت کاریش تا ۴.۵ بیشتر نیست تازه همونم م دونم با دستاش میشینه الکی به وراجی کردن . وگرن اگه بدونم کار داره که می پذیرم
شما بگین روز زایمانم هم مرخصی نگرفت واقعا برام گرونه
پرمیس جون ارزو برام شده روز رایمانم هم نبوددددددد همه تو بیمارستام می گفتن بابای بچه کجایت پس ؟؟؟یادش می افتم اسک تو چشمام حمع میشه . الانم به خدا گریه گرفته
2810