2777
2789
مامان اوینا جون اشتباه نکنم شما اتریشی .. عزیزم اصلا اروپا رو با کانادا مقایسه نکن .. من دو سه تا از دوستها و اقوامم بعد از چند سال از کانادا برگشتن ..یکی شون دوباره دنبال کارهاشه که بره المان
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که تجربه زندگی تو هیچ کدومش رو ندارم اما از اقوام و دوستهام خیلی زیاد مهاجر داشتیم .. همه اونهایی که به اروپا رفتن زندگی های معقولتر و سطح رفاه بهتر و ارامش بیشتری داشتن ، کانادایی ها خیلی سطح رضایتشون پایین تر بوده و چندنفری هم کارشون به برگشت کشیده ، چندتایی هم به دنبال شغل از این شهر به اون شهر همش در حال جابجا شدن هستن .. من از تعریفات خودشون به این نتیجه رسیدم
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
نی نی جون به نظرم خیلی بدبینانه قضاوت کردی. احتمال میدم توقعاتت دور از واقعیت بوده. اول از همه اینکه جرم و جنایت همه جا هست مگه صفحه حوادث همشهری رو نخونده بودی؟ بعد میگی فکر میکنم چون کانادایی نبودم دزد خونه ام پیدا نشد اینم فقط بدبینی تو رو نشون میده. دوست من خونه اش دزد زد و و پیداش هم کردن. مگه در ایران دزدها همه پیدا میشن یا مثلا در کانادا هر کی کانادایی باشه دزد خونه اش پیدا میشه؟ در مورد اینکه سواد دانش آموزان پایینه در تمام دنیای غرب اینطوره از جمله در آمریکا چون اونا بچه های کم سن رو با اطلاعات بیش از حد بمباران نمیکنن. از ظرفی بزرگترین دانشمندان و مخترعان جهان از کشورهای غربی ظهور میکنند نه از کشورهایی مثل ما که دانش آموزش خیلی قویه. بنابراین احتمالا سیستم آموزشیشون از کشورهایی مثل ما یه کمی بهتر باشه! البته واقعیتیه کاناداییها برای همه چیز متکی به مهاجرها هستند و اصلا برای همین مهاجر میگیرند وگرنه که دلشون به حال مردم کشورهای دیگه نسوخته. در مورد فساد در دبیرستانهاشون بله بین نوجوانان در غرب بی بندو باری زیاده اما قابل تعمیم به همه نیست و من بجه های سالم میشناسم پسرعموها و دخترعمه های خودم که زندگیشونو از نزدیک دیدم و خیلی سالمتر از بچه های اینجایی بودن. از طرفی فکر میکنم شما خبر نداری وضعیت مدارس ایران چطور شده و سن اعتیاد چقدر پایین اومده و مسایل آنچنانی چقدر زیاد شده و این روند ظاهرا میگن رو به رشد هم هست. چند تا از آمارهایی که تازگی از مدارس ایران گرفتن و زود هم تکذیب شده رو بخون. فراموش نکن که در ایران معمولا همه چیز خیلی پنهانی تر و مخفیانه تر انجام میشه. مساله اخر در مورد پزشکی کاناداست که کاملا درست گفتی و واقعیت از این هم بدتره یعنی پزشکیشون قوی نیست تا جایی که من دیدم و باز هم شنیدم دیگران گله داشتن و در این مورد با شما موافقم.
منم خواهرم کانادا زندگی میکنه خودش و شوهرش هر دو پزشک هستن.اما بازم اون سطح رضایت رو ندارن.به نظر من زندگیشون خیلی عالیه اما اونا از بس تو رفاه بودن چیزی دیگه ارضاشون نمیکنه ک ناراضین.من خودم قراره بعد عید برم کانادا.خواهرم خیلی بهم گفت ک ایران بمونم چون تو ایران شرایطم خوبه.اما بر خلاف خواهرو م شوهرش خاله هام هم اونجان با اینکه زندگیشون خیلی هم رو روال نیست ولی کانادا رو ترجیح میدن.
امیدوااارم پسرم هرروز خوشحال باشه و بخنده و ب شادیه اون ما هم بخندیم.
در کل خواهرم اینطوری میگه ک کسی ک تو ایران تو رفاه باشه نباید از ایران خارج شه.تقریبا خودش و شوهرش پشیمونن از رفتنشون.اما من هر روز آرزو میکنم ک هرچی زودتر برم و دیگه بر نگردم ایران.دیدگاه ها خیلی متفاوته.هر کسی خودش باید تجربه کنه.شاید ی روزی منم دلم بخواد ک برگردم.اما الان بهترین تصمیمم رفتنه.
خواهرم از وقتی رفته قدر ایران و میدونه.میگه خیلی ارزونیه تو ایران.فشار کمتری رو آدم هست.نمیدونم اما من مخالفم.
دوستهای گلم فرصت دانلود رایگان فیلمهای آموزش زومبا و آموزش پیلاتس را در سایت ورزش بانو از دست ندید چون فقط چند روز هست و بعد برمیدارن اینم ادرسش http://varzeshbanoo.com/category/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/
http://varzeshbanoo.com/