2777
2789
وقت بخیر میشه نظرتون رو راجع به آموزش های قبل از دبستان بگید. اصلا" خوبه یا بد؟؟ کشورهای اروپایی و آمریکایی چگونه برخورد میکنن؟ (از یه روانشناس شنیدم تو اون کشورها بچه ها قبل از دبستان هیچ آموزشی ندارن و فقط با بازی یه سری چیزا رو بهشون یاد میدند و چون این روش داخل اون کشورا شکست خورده این روش ها را به کشورهای جهان سوم تزریق کردن برای همین می خوام دوستانی که تجربه عینی از خودشون یا نزدیکانشون در کشورهای دیگه دارند مطرح کنن اونجا چه خبره؟؟؟
عزیزم اینجا چهار سالگى شما باید بچه رو مدرسه اسم نویسى کنى یعنى مثل ایران نیست که بگیم حالا بچم اماده نیست سال دیگه بره کلاس اول اما بله همش بازیه کلاً بچه تا ١٢ سال تحصیلى رو تمام کنه شما هیچ وقت نه کتاب نه دفتر نه تکلیف خونه نه درس خوندن و نه شب امتحان رو خواهى دید در عوض دخترهاشون در ١٢ سالگى دیگه دختر نیستن با کمال افتخار و پسرهاشونم دنبال مارى جوانا دود کردن
این روزها ، به جای " شرافت " ، از آدم ها " شر " و " آفت " می بینی ...!
وقتی کسی اندازه ات نیست ، دست به اندازه ی خودت نزن !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ana_e میشه بیشتر توضیح بدی؟ کدوم کشوری؟ بچتون چن سالشه و مثلا" چه توانایی هایی داره؟ چی بهشون یاد میدن؟ مثلا" بچه 4 ساله رو بهش اسکیت یا سودوکو یا شطرنج و ... یاد میدن؟ روش مونته سوری بر چی مبتنی شده؟ و ...
نی نی جون کجایی؟ یعنی سن شروع به مدرسشون 4 سالگیه؟ و تا 12 سال تحصیل بعد از اون هیچ تکلیفی ازشون نمی خوان؟ پس بچه ها رو چطور ارزیابی میکنن؟ از ابتدای (همون 4 سالگی) چی یادشون میدن؟ ریاضی ، حروف الفبا و ...؟؟
خوب اگه ١٦ سالگى دختر باشه أمل به حساب میاد کلاً منظورم اینه که مدرسه خیلى جاى درس خوندن نیست من که روش ایران رو با همه سخت گیریهاش ترجیه میدم و دیگه اینکه از ذهنشون هیچ استفاده اى نمیکنن جمع و ضرب رو به بچه ها یاد میدن که با انگشتاشون بشمارن یا مثل ما جدول مندلیف رو حفظ نمیکنن
٤ تا ٦ سالگى حالت پیش دبستان هست و از ٦ سالگى گرید ١ شروع میشه
ممنون ازت نینی جون که راستگویی..الان تو ایران متاسفانه همه میگنوااای خارجیا چقدر خوبن..دستشویی دادنشونم از ما بهتره دیگه چه برسه به همه چی..... منم اموزش وپرورش ایرانرو ترجیح میدم.. البته الانش..نه چندین سال پیش..من خودم معلم بودم..اموزش پرورش نو ایران خیلییی داره بروز میشه
من کانادا هستم ده ساله اگر کشورشون به اصطلاح پیشرفته هست که نیست و بعداً دلیلش رو حتماً بهتون میگم به خاطر اینه که یه کشور ١٥٠ ساله هست و خوب معلومه که تکنولوژى داره چون قدیمى نیست توقع دارید مثلا فاضلاب نداشته باشه خوب مسخرست
شیما جون خواهش میکنم نه باید واقعیت رو گفت به خدا همین الان تمام متخصصین کامپیوترشون رو از هند میارن مهاجرا پاشون رو از این کشورا بذارن بیرون کلک کشورشون ساختست
2810