2777
2789
ایران فقط ایران دارم تا دو ماه اینده پسرمو براى همیشه میارم ایران
این روزها ، به جای " شرافت " ، از آدم ها " شر " و " آفت " می بینی ...!
وقتی کسی اندازه ات نیست ، دست به اندازه ی خودت نزن !
تازه من از روش جدید الان اموزش ایران هیچ اطلاعى ندارم و فکر میکردم مثل قدیم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مثال بزنم شاید به نظر ما حفظ کردن جدول ضرب تو ده سالگى کار بیهوده اى باشه اما فقط خفظ کردن نیست مغز ادم به کار میفته حفظ کردن از بهترین راههاى خوب کار کردن حافظه هست
بارانا جون من دوست ندارم خوب عوامل دیگه هم هست که این دو سال اخیر منو خیلى دلزده کرد کانادا کشور خیلى سردى هست زمستوناش تا منفى ٤٠ میرسه پس باید کشور اماده اى باشه دو سال پیش اینجا ایس رین اومد اب و برق همه شهر قطع شد ما طبقه دوازده بودیم با یه بچه کوچیک اگر بدونید تو این یه هفته چى کشیدیم خوب این براى کشورى که ادعاى جهان أول بودن میکنه واقعاً شرم اوره ما تو اون دوران جنگ تحمیلى بدون هیچگونه امادگى هیچ وقت نمیشد یه هفته برقمون قطع باشه
فقط بگم که الانم این مهاجرا هستن که این کشور رو پاست از این دانش اموزا چند سال دیگه میخواد دکتر و مهندس و ... بیاد بیرون که کشورشون دست ایناست چرا بزرگترین جراح مغز رو ایران داره مثلاً کانادا نداره
من و همسرم استخدام هستیم و زندگی متوسطی داریم.مسائل زیر من را آزار میده آیا مهاجرت میتونه درمانش باشه: مسائل خانه زنگی فامیل و خانواده و زیرآب زنی در محیط کار و پارتی بازی و باند بازی و بی عدالتی . عوض شدن مکرر و بی دلیل قوانین مملکت تا کار یه آقازاده ای حل بشه دوباره قانون به نفع یکی دیگه تغییر کنه. ناتوانی در برنامه ریزی پایدار برای زندگی ات چون مرتب قوانین و شرایط را تغییر میدن......
شادى جون اینجا هم ناامنى هست اما خوب شاید کمتر یادتون نیست دو سال پیش پسر بیست ساله اى رو که مشکل روانى داشت با اسلحه رفت تو مدرسه ٢٠ تا دانش اموز رو کشت؟ یا امسال یه خانم و اقاى ایرانى رو به قتل رسوندن بعدم چند سال میرن زندان و بعد ازاد میشن تو روزنامه اعلان میکنن فلان قاتل خطرناک از زندان ازاد شد احتیاط کنید
ترس و نگرانی بابت جنگ و تحریم و..... نگرانی بابت آینده خودت و بچه ات مثلا فردا بره مدرسه روش تربیتی درستی را براش به کار ببرن یا نه؟اخه مربی و معلم عقده ای هم کم نداریم با احترام به همه معلم های خوب مملکتمون.
2810