2777
2789
عنوان

آدرس دکتر روانشناس لطفا

25930 بازدید | 25 پست
سلام خانوما مدتیه که به شدت بدبین و منفی باف شدم و به شدت نگران همه چیز هستم البته توی 2 سال گذشته مشکلاتی برام پیش اومده که روی روحیم تاثیر بدی گذاشته الان 1 دختر 4 ماهه دارم و لی اصلا آرامش ندارم خواهشا اگه دکتر روانشناس خوب که بشه ازش وقت گرفت سراغ دارید ممنون می شم.
مهم نیست که دور و برت پر از آدم باشه........مهم اینه که دور و بریات آدم باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظاهرا دوستان مرکز مشاوره قیطریه راه حل خوبی برای تبلیغات رایگان پیدا کردند و به جای هزینه تبلیغات از متن پست ها برای تبلیغات سوء استفاده می کنند. عزیزانی که به راهنمایی صادقانه نیاز دارند حواسشون باشه که این فرصت طلبی نه راهنمایی و کاملا واضحه یکی نشسته اسم تک تک افراد مرکز رو به عنوان گزینه خوب پیشنهاد داده و در چند تاپیک دیگه هم این کار رو تکرار کرده. همه این افراد در این مرکز مشاوره حضور دارند:
هلیا مهدیخانی - مرضیه مشتاقی - زهره اسماعیل زاده
این هم آدرس سایت جهت بررسی: http://www.moshaver36.blogfa.com/
مرکز مشاوره در همدان . »» دکتر مشاور و روانشناس در همدان «« . مرکز مشاوره تخصصی ازدواج، زناشویی و خانواده در همدان ارائه خدمات تخصصی مشاوره و روانشناختی مشاوره فردی مشاوره ازدواج مشاوره زناشویی مشاوره خانواده در همدان علیرضـا کریمـی وکیـل فارغ التحصیل رشته مشاوره خانواده از دانشگاه علامه طباطبائی تهران »» شماره تماس: 09184404501 وبلاگ:👇👇👇 http://akarimivakil.blogfa.com
از هر کسی درسی بیامـوز، که تمام درسـها در سر کلاس آموخته نمی شوند! »»