2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه برنامه نویسم،خلاصه توی اجتماع نبودم

اصولا به یه مرد چهارشونه قد بلند که لباسایه شیک وسِت میپوشه میگیم خوشتیپ!در ضمن دامادمون هم برنامه نویسه! یه شغل فوق العاده سخت ووقت گیر ولی پردرآمد.

داداچ داری اشتباه میزنی استارتر مرده😂😂😂

خخخخ😅😅😅حابا چون مرد هست همیشه موهاش شسته سشوار کنه.خط ریش آنکارد کنه یا چل تیغه کنه خخخ.هرطور بهش میاد.ی ادکلن تلخ هم بزنه

اولش به آخرش فکرکن که مجبورنشی آخرش به اولش فکرکنی

از دو یا سه  رنگ مکمل استفاده کنیم تو لباسامون🧥👢

حتما خوشبو باشیم و واسه خودمون یه بوی خاص داشته باشیم که همه جا امضامون باشه👌🏻

توی تیپمون حتما یدونه اکسسوری تقریبا گرون و خاص داشته باشیم😎(مثل یک عینک یا دستبند یا سنجاق سر و ...

ناخنهای مرتب و شیک داشته باشیم ،نه لزوما کاشت💅🏻

در فصلهای گرم از رنگهای شاد و سرزنده استفاده کنیم...😍

Man mitonam👩🏻‍💻💸💵💴📈🎰💻💻💻💷💰man mitonammm🏃🏻‍♀️🥊🤸🏻‍♀️🏄🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♀️⛷🥇⛷🗼🎢🏖🗺💺🛫🕋⛺️⛴🎳🎧🎹man bayaaad betonam
 اصولا به یه مرد چهارشونه قد بلند که لباسایه شیک وسِت میپوشه میگیم خوشتیپ!در ضمن دامادمون هم بر ...

و اصولا برنامه نویسا هم چارشونه و سیکس پک نیستن!

برنامه نویسی هم الان اوضاعش خوب نیست که میخوام از لونم درام بیرون و یکم زندگی کنم |:

برنامه نویسم خیر سرم  
و اصولا برنامه نویسا هم چارشونه و سیکس پک نیستن! برنامه نویسی هم الان اوضاعش خوب نیست که میخوام از ...

تهرانی؟اون تهرانه وشرکت داره ووضع مالیش خوبه ولی همیشه شرکته وخواهرم همیشه تنها😭😭نمیدونم مگه چهارشونه بودن وخوشتیپ بودن ربطی به شغل داره!قدش فکر کنم ۱۹۰ باشه و انصافا خوشتیپه😌

تهرانی؟اون تهرانه وشرکت داره ووضع مالیش خوبه ولی همیشه شرکته وخواهرم همیشه تنها😭😭نمیدونم مگه چهارش ...

اره تهرانم ولی ازاد کار میکنم

ی چندتا پروژه سنگین گرفتم و پول کل زندگیم تامین شد دیگه نیازی نیست کار کنم،فقط نمیدونم چطور زندگی کنم همین (:

برنامه نویسم خیر سرم