2777
2789
عزیزم مامی شادی جان ببخش ناراحتت کردم ولی داشتم خفه میشدم از صبح چون دخترم دائم باهام بود و مامانم هم بود نتونستم گریه کنم درحالیکه داشتم له میشدم.........ولی الان یکم سبک تر شدم........

وقتی اشک میریزم واسش سبک میشم تا یه چند ساعت............
دکتر فتح سامی 15 بهمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسم الله الرحمن الرحیم(1)

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ (2) الرَّحْمـنِ الرَّحِیمِ (3) مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ (4) إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ (5) اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ (6) صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ (7)

بسم الله الرحمن الرحیم(1)

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ (1) اللَّهُ الصَّمَدُ (2) لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ (3) وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُواً أَحَدٌ (4)

اللهم صل علی محمد و آل محمد...
دکتر فتح سامی 15 بهمن
وای موهای تنم سیخ شد
خدا بتون صبر بده واقعا سختههههه
مراقب مامانت باش آرومش کن.بگو روح داداش داره نگات میکنه و با این کارت عذاب میکشه
ایشالا غم آخرتون باشه گلم
تولد دوباره منو عشقمممممممم
شوشو جونم عاشقتممممممم
قدر داداشاتون و بدونید..........خدای نکرده زبونم لال زبونم لال جای خالیشون و هیچی نمیتونه پر کنه..........

مامی شادی جان همش توی دلم دلشوره ست.......اصلا آروم نمیشم.........اصلا باورم نمیشه........توی این 12 روز 2 بار رفتم خونشون که مدارک برادرمو بردارم با همسرم رفتم.........داشتم سکته میکردم........نمیدونم چرا تا الان زنده م هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟
دکتر فتح سامی 15 بهمن
هنوز صداش توی گوشمه..........هنوز قیافه ش جلوی چشمامه.........هنوز خنده هاشو میشنوم..........آخه داداشم خیلی سر به سر همه میذاشت.........همه ازش فقط خاطره خنده دارن..........
دکتر فتح سامی 15 بهمن
همیشه مامانم بهم میگفت نفیسه جان قدر داداشتو بدون.......یه دونه داداش که بیشتر نداری........آخه خیلی باهم دعوا میکردیم و فرداش آشتی میکردیم.......... احساس میکنم قدرشو ندونستم..........ای کاش
دکتر فتح سامی 15 بهمن