2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفیس جون اتفاق بسیار بد و مصیبت عظیمیه .امیدوارم خدا بهتون صبر بده . واقعا سخته.من درک میکنم خودتو و مادرتو.چون برادرمنم 21سالگی براثرتصادف فوت کرد.برای مادر از همه سخت تره.خدا به داد دلش برسه.
Lilypie Maternity tickers
از همه دوستای گلم ممنون از همدردیتون...عید هم اومد و رفت و ما غصه دار جای خالی حسینمونو با هیچی پر کردیم..... همش خاطرات سال پیش...پارسال حسین با مامانم رفتن مشهد........بچه ها خدا به هیچ کس از این غصه ها و امتحانا نده که واقعااااااااااااااااااااااا سخت و طاقت فرساست.............باورتون نمیشه ولی دیگه حوصله ی دختر 21 ماهمو هم ندارم............ یکی دوبار خوابشو دیدم ولی نه درست و حسابی...........ایکاش بیاد به خواب مامانم...........مامانم داره از دلتنگی می میره................
دکتر فتح سامی 15 بهمن
الهی بمیرمممممممم
عزیزم نمیدونم چرا اینجوری میشه
یه نفر 120 سال زیر منت این و اون زندگی میکنه یه نفر هم مثل داداش تو....
خدا کمکتون کنه
نمیدونم چی بگم
مامان منم چند ماهه میره شیمی درمانی من تو این مدت خیلی عذاب کشیدم و دارم میکشم خدا به دادتون برسه
http://tadriskhosusiorumiyeh.blogdoon.com/
http://arayeshgahetak.blogdoon.com/
سلام نفیس عزیزم خدا برادرتو رحمتش کنه خدا بزرگه و هوای همه بنده هاشو داره هیشکیو تنها نمی زاره در هر چیزی و هر اتفاقی حکمتی هست ان شالله که زودتر خوب میشی مادر گلتم همینطور می دونم نمیشه فراموش کرد اما باید به دخترتم فکر کنی اخه بچه های معصوم گناهی ندارن که به خاطر بی حوصلگی ما تاوان بدن می بوسمت از راه دور....
خداوندااز تو برای توانایی و تمایل دوست داشتن متشکرم.عشق هدیه ای است گرانبها از جانب تو.
نفیس جون خدا داداشتو رحمت کنه و به شما و مادرتون صبر بده. بدون که خانواده های مشابه شما خیلی زیادن پس این غمها فقط مخصوص شما نیست. سعی کن تو با ـآرامشت بتونی مادرت رو هم آروم کنی عزیزم. مواظب خودتو و دختر گل و مادرت باش
CafeMom Tickers
نفیس جون ایشالا خدا بهتون آرامش بده گریم گرفت این تاپیک رو دیدم . خدا را به 5تن قسم میدم که به مامان صبر بده وسرد شه از ای داغ بز. من هم داغ برادر دیدم اونم دو تا. برادرم که فوت کرد دوسال بعد کل خونوادم رو تو تصادف از دست دادم
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
نفیس جون خدا رحمت کنه برادرتون رو و انشااله خدای مهربون به شما و مادرتون صبر بده .دلم خیلی گرفت

مامان فسقلیای عزیز امیدوارم روح خانوادتون شاد ،الهی خدا به شما هم صبر بده فدات شم چی کشیدی