2777
2789
عنوان

مشکوکه یعنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 105 پست
سارا جون حلال مشکلات مامانتونه
چون هر چیزی هم پیش بیاد اول ایشونو درگیر میکنه
شاید از جهتی نگاه کنی حتی تو حق نگران شدن هم نداشته باشی
چون خودت هم زندگی داری هم باید به همسر و کوچولوت برسی
باید هم فکر خوبی باشی برای مامانت که هوای باباتونو بیشتر داشته باشن
رب هب لی لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرو الوارثین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان جو جامعه خیلی بد شده ممکنه حتی مرد خوب باشه اما دخترا نا مرد باشن میگیری قضیه را

ممکنه هم هیچ جریانی در بین نباشه اما ادم باید همیشه احتیاط کنه

میتونین گاهی بدون اینکه بگیم برین پیش بابا یا شما یا مامان تا اگه هم بخواد نقشه ای بریزه بدونه که پدر شما خانواده داره

زیاد شک نکنین اما بی احتیاط هم نباشین حد وسط رابگیرین باشه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من بودم بیرونش میکردم...چه معنی داره هی بره چیپس و پفک تعارف کنه...مگه مهد کودکه؟؟؟چه دور و زمونه ای شده ها...عزیزم مستخدمی که میاد کار خونه میکنه!!!فک کن...اومده با یه مرد 60 ساله صیغه شده و ماشینم براش خریده مرده....مردک همش 2 3 ساعت باهاش میحرفیده...پسرش وقتی مامانش مکه بوده مچ بابا و دختررو میگیره توی خونه...بعدا مامانش میاد بهش میگه...دختره شوهر داشتههههههههه ولی همسرش معتاد بوده و دم نمیزده
همه هستی من...همسرم...پسرم...دخترم
گاهی برو پدربرگ نوه اش را محل کارش ببینه اینقر نشین تو خانه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
گاهی نی نی را ببر هم خودت هوا عوض شه هم نی نی هم پدر بزرگ
آره ببینم وقت میکنم 1 بار برم
مامانمم بگم بره چند بار
بعد از زیر زبون بابام بکشه ببینه دختره چیکارا میکنه
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
ولی در مجموع سارا جون زندگی خودت و نی نی و همسرت از همه کس مهم تره
مامان و بابات خوشی هاشونو با هم داشتن
الانم میدونن با هم چه جوری تا کنن
همدل مامانت باش
ولی نزار که غصه بشه روو دلت و انرژی منفی بخوری
رب هب لی لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرو الوارثین.
بهتره که بیشتر مامان بره الیته مثلا سورپراز کنه بابا را
مرد مهربون شما جواب سوالمو ندادی...یعنی اگه جای بابام بودی وسوسه میشدی
من اینجوری برداشت کردم
.....
سارا منم الان خونه بابام اینا هستم 1 ساله
1 هفته دیگه میرم خونه خودم
میترسم رفتم دیگه نتونم زیاد بیام یا برم سرکارش
که مطمئنا هم همینه
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
2810