2777
2789
دکتر اورتوپد خوب واسه پسر 3 ساله ام که کف پاش صافه کسی سراغ داره بهم معرفی کنین ممنون میشم
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
نرو دکتر
من بردم پیش یک دکتر عالی در زمینه ی ارتوپد کودکان تو خیابان وزرا
گفت تا قبل از مدرسه دیگه برای صافی کف پا پیش من نیارش

یعنی هیچ بچه ای لازم نیست دکتر بره

در حالیکه من قبلا پیش 2 تا دکتر برده بودم و پسرم 1 سال کفش طبی پوشیده بود
گفت الکی خودتون وبچه رو اذیت کردید...تا قبل از 5 سالگی اگر کف پای بچه قوس داشته باشه خیلی طبیعی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم پای بچه ها زیاد نشون نمی ده به نظر من کف پای دختر منم صافه ولی برای اینکه خیال خودت راحت بشه یه دکتر برو. دکتر فریدون رحیمی خیلی عالیه مطبش پایین تر از پارک ساعی هست و اصلا هم دکتر پولکی نیست. یه مطبم جردن داره . هر کدوم بهت نزدیکتره برو اونجا 88712756
من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.
همونطور که رازقی جون گفت منم دخترم رو پیش دکتر توکلی بردم........یه دونه است این دکتر........دکتر سعید توکلی متخصص ارتوپد کودکان تو وزرا
یه حرکتی که دکتر کودکان دخترم بهم یاد داد برای صافی کف پا.....گفت در قالب بازی روزی چند بار تشویقش کن رو پنجه راه بره یا بدوه....