2777
2789
عنوان

شما از کی شروع به آموزش مسائل جنسی به کودک کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 4891 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اول باید بگمـ مسایل جنسی ب معنی توصیح دررابطه با ارتباط چنسی صرفا نیست  عمل زناشویی نیسن    همون دوران تخمک گزاری توصیحش همینم شاملش میشه   توصیح سن بلوع  پریودی   همهیی اینا شامالش میشه    باید ب چه ها از ۴سالگی توصیح داد  اونم با توصیحات ساده مثلا راحب توصیح دادن اندام خصوصی  کارکردشون    اون مسایل جنسی ب سن های بالاتر مث راهنمایی اینا برگمیکرده       شاید بگین راهنمایی زوده   ولی مطمن باشین بچه کنجکاوره و اگر مانگیم  ممکنه از ی منبع اشتباه اونو خووش متوجه شه  و اسیباتی خووهد داشت   پس بهتره ک ما بگیم 

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
خوب یه کارشناس بیارید اینجا به ماها راه درست رو آموزش بده که چطور به بچه هامون یاد بدیم

سلام خدمت همه دوستان آموزش به فرزندان باید از سن ۳سالگی شروع بشه نه برای اینکه از خودش در مورد اندام خصوصیش از خودش دفاع کنه فقط باید بدونه فرق پسر با دختر چی می‌تونه باشه اگه طریقه دفاع از اندام خصوصی به بچه آموزش داده بشه ی ترسی رو درون وجودشون شکل دادیم وقتی بزرگتر شد خودبخود خودش سوال می‌کنه تنها کاری که باید کرد باید به فرزندمون بگیم هر سوالی داره از ما بپرسه خانهاواقایون بخاطر اینکه راهتتر وعلمیتر خواستید عمل کنید ی کتاب در مورد ارتباط بین والدین و فرزندان از کتاب فروشی تهیه کنید تا با دید باز عمل کنید در غیر اینصورت با ی روانشناس کودک در تماس باشید

2805

مامان من هنوزم بهم هیچ چیز رو نگفته و من بار ها امکان داشته که در معرض آزار و اذیت قرار بگیرم و من نمی خوام که این رفتارو با بچم داشته باشم خودم به اندازه کافی اذیت شدم. 

سلام آدرس یکی رو توی امضام گذاشتم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
چرا باید بدونه که چشم و گوشش باز بشه و کنجکاوتر بشه. ...ماها که نمیدونستیمو بعدها که بزرگتر شدیم تو ...

ببخشید قصد بی احترامی ندارم ولی بچه شما یا خود من که ۱۵ سالمه وقتی گوشی دستمون باشه اینقد چیزها یاد میگیریم که شماها مغزتون سوت میکشه و حتی بیشتر کنجکاو میشیم که چرا مامان باباهامون بهمون نگفتن مگه چیه البته که من خودم تاحالا حتی دست یه پسر رو هم نگرفتم ولی چه بهتر که خودتون به بچه هاتون بگین تا کمتر کنجکاو بشن و سمت اینجوری چیز ها نرن میتونین براشون توضیح بدین که کار بدیه و‌‌‌... شماها هم که نمیدونستید چون قبلا گوشی وجود نداشته سعی کنین با بچه هاتون ارتباط بگیرین و بهشون اینجوری چیز هادو توضیح بدین

ببین اگه گوشی دست بچت هست که قطعا میدونه پس نمیخواد براش توضیح بدی ولی اگه گوشی ندادی دست بچت بهتره تو همون سن بلوغ این جوری چیز هارو بهش توضیح بدی و مثل بقیه نباشی چون بعدا که بزرگ تر شه خیلی بیشتر کنجکاو میشه و بالاخره چه بخوای چه نخوای از سن ۱۱ تا ۱۶ سالگی همه چیز رو میفهمه پس خودت به بچت توضیح بدی بهتره:)